Holstebro

Spidskandidat åbnede ny konto, og så slettede Facebook også den

- Der er mange mennesker, der har flere profiler. Både en professionel og en personlig. Så nej, det er bestemt ikke rimeligt. Jeg har ikke engang fået en begrundelse for, hvorfor den er blevet slettet, siger Nick Mogensen. Arkivfoto.
Nye Borgerliges spidskandidat, der fik karantæne på Facebook, har nu fået slettet en nyoprettet konto på samme sociale netværk.

Holstebro: Nye Borgerliges spidskandidat, Nick Mogensen, må se langt efter at bruge Facebook i den sidste del af valgkampen.

I denne uge gav det sociale medie ham karantæne for at have skrevet: "Dit menneskesyn er grusomt. Du har oikofobi", i en debat.

Det takserede Facebook til 30 dages karantæne. Efterfølgende oprettede han en ny profil på samme sociale medie, men den er nu blevet helt slettet, fortæller Nick Mogensen.

Er det ikke rimeligt, at når du har fået karantæne, så skal du ikke kunne snyde dig udenom ved bare at lave en ny profil?

- Der er mange mennesker, der har flere profiler. Både en professionel og en personlig. Så nej, det er bestemt ikke rimeligt. Jeg har ikke engang fået en begrundelse for, hvorfor den er blevet slettet, siger Nick Mogensen, der kalder det et slag mod det frie ord:

- Modsat en karantæne så har jeg mistet alle de beskeder, der er skrevet til mig. Det svarer til, at Google bare lukkede din email-konto uden varsel, fordi du havde gjort noget, som de ikke brød sig om. Det er langt over stregen, og man kan ikke komme i kontakt med Facebook. Der er ingen, man kan få sådan en sag prøvet hos, siger Nick Mogensen.

Specielt i valgkampen kommer det til at gøre ondt, da Facebook, ifølge Nick Mogensen, er det største medie i forhold til at komme i kontakt med danskerne.

- Der er behov for nogle regler, så det her område ikke bare bliver reguleret på tilfældige vilkår, som man ikke kan gennemskue, siger Nick Mogensen.
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Sport

Riis har lukket Handbergs cykelhold: Det er vemodigt, men jeg er på ingen måde overrasket

Lemvig For abonnenter

Miljøtilladelse til smågrise-producent skal diskuteres i byrådet: Naboer vil have sagen i ny høring

Lemvig

Viceforstander takker af efter 37 år

HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce