Annonce
Lemvig

Spillet om Tannebækvej sættes i gang

Seneste udspil til, hvordan arealet omkring Tannebækvej (Bruno Jensens ejendom) kan komme til at tage sig ud. Illustration fra bilag til mødet i teknik- og miljøudvalget.
Efter flere års uenigheder mellem lodsejere og politikere sætter parterne nu igen gang i en lokalplan for den nordlige ende af Tannebækvej i Lemvig
Annonce

Lemvig: Politikerne i kommunens teknik- og miljøudvalg forsøger nu igen at få en ny lokalplan for arealet nord for Tannebækvej. Her har Bruno Jensen planer om at bygge et nyt hus tæt på vandet, hvilket i flere omgange er behandlet politisk uden at parterne kunne nå til enighed om, hvordan arealet skal anvendes.

Nu er et flertal bestående af Venstre i udvalget klar til at forsøge endnu engang, og derfor blev der mandag givet ordre til forvaltningen om, at den godt kan tage fat på tegnearbejdet. Dermed starter spillet igen om at få detaljer afstemt og tilpasset, så alle parter bliver tilfredse.

Annonce

Kuldsejlede

Sagen kuldsejlede sidste sommer, hvor udvalget stillede krav, som Bruno Jensen ikke ønskede at efterkomme.

Nu har han imidlertid ændret lidt på planerne og har igen bedt kommunen undersøge sagen.

Teknik- og Miljøudvalget blev før sommerferien spurgt, om der var ændret så meget i planerne, at der var grundlag for at behandle sagen igen, og et flertal i udvalget vendte tommelen op. Derfor har administrationen nu haft et møde med Bruno og Jensen og lavet nogle tilpasninger, som udvalget blev præsenteret for mandag.


Overordnet vil det være godt, hvis vi kan lave en lokalplan, der tager området i brug og får fjernet det bolig-lig, der er der ude nu

Steffen Damsgaard, udvalgsformand


Et flertal bestemte på den baggrund, at man godt kan gå i gang med at planlægge en ny lokalplan, der skal give plads for en bolig tæt ved stranden samt udstykning til yderligere fire, nye bagvedliggende huse.

Annonce

Bolig-lig

I dag står der på matriklen en gammel ejendom, der i flere år har været ubeboet.

- Overordnet vil det være godt, hvis vi kan lave en lokalplan, der tager området i brug og får fjernet det bolig-lig, der er der ude nu, siger udvalgsformand Steffen Damsgaard (V).

Han mener også, at man kan tilgodese lokale ønsker om en stiforbindelse, der sikrer, at beboere i området kan gå ud i Tannebækdalen. Netop sagen om en sti har tidligere været et af de omstridte punkter.

Annonce

Stemte imod

To udvalgsmedlemmer modsatte sig processen. Socialdemokraten Ole Byskov mener, man skal lave en lokalplan for hele området omkring Lemvig Rensningsanlæg, der om år ventes nedlagt frem for at lave en plan for et mindre, privatejet areal.

SF'eren Arne Noe bakkede op om Ole Byskovs synspunkt, men fandt det også betænkeligt, at den planlagte bolig nær stranden kommer meget tæt på kysten. Desuden mener han ikke, at højvandsværn og bolig vil være adskilt. Han ønskede derfor den planlagte bolig rykket længere ind mod land. Desuden ønskede han en bedre stiforbindelse, så beboere i området ikke skal følge en sti langs stranden, der undertiden vil være oversvømmet.

Nu går arbejdet i gang med at lave den nye lokalplan. Når et forslag er udarbejdet, skal den ud i offentlig høring, hvor alle har mulighed for at kommentere. Derfor ventes en færdig lokalplan tidligst at være klar i foråret 2021.

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Frivillig Fredag er aflyst

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Fandt hash hos 67-årig mand

Annonce