Annonce
TTH Herrer

Sponsorernes dilemma: Skal pengene gå til herrerne, damerne eller begge dele?

- Vi kommer ikke til at sponsorere damerne. Ikke fordi jeg har noget imod damehåndbold, men vi er nødt til at være realister og se på, hvor vi kan få mest for vores penge, siger John Gråkjær, direktør i Gråkjær Holding. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det nye damehold skal ikke regne med økonomisk støtte fra Gråkjær Holding, som har planer om at lægge alle æg i herreholdets kurv. Nogle af de øvrige sponsorer i TTH har dog planer om at sende penge i damernes retning.

Holstebro: Efter onsdagens skilsmisse mellem herrer- og dameholdet i TTH Holstebro bør alle sejl nu sættes ind på at bringe herreholdet helt til tops. Sådan lyder det fra en af klubbens største sponsorer John Gråkjær, direktør i Gråkjær Holding og tidligere formand i klubben.

Der er derfor ikke umiddelbart nogen grund til at kime John Gråkjær ned, når det nye damehold skal på jagt efter sponsorkroner.

- Vi kommer ikke til at sponsorere damerne. Ikke fordi jeg har noget imod damehåndbold, men vi er nødt til at være realister og se på, hvor vi kan få mest for vores penge, siger han.

DHF valgte tirsdag at afslutte sæsonen med den nuværende stilling, og det betyder, at TTH’s herrer snupper bronzemedaljerne. Det er ifølge John Gråkjær den slags resultater, der skal til, hvis interessen for håndbolden skal blive hængende.

- Folk kommer jo ikke, hvis det ikke kører på banen, og så falder interessen. Jeg tror ikke, der er nogen, inklusiv mig selv, der vil betale en masse penge, hvis vi ikke kan ligge i toppen, siger han.

Derfor er hans klare budskab, at de nuværende sponsorer skal tænke sig om og placere deres penge med omhu.

- Vi har i mange år set at der ikke har været penge til begge hold. Så jeg synes, at man som sponsor er nødt til at vælge hest. Hvis man begynder at give lidt til det ene hold og lidt til det andet, kan vi ende med at stå med ingenting, siger direktøren.

Annonce

Penge til begge dele

Mens dameholdet ser ud til at skulle kigge langt efter økonomisk støtte fra Gråkjær, lyder der mere positive toner fra nogle af de andre store sponsorer i TTH.

Direktør i Vald. Birn, Jens Axel Birn, har ikke planer om at følge John Gråkjærs råd. Han regner med at putte penge i begge klubber.

- Det er vigtigt, at vi holder liv i de fyrtårne, vi har i Holstebro og omegn, for vi skal have noget at være kendte for og noget at samles om, siger han.

Hvordan pengene skal fordeles mellem klubberne, ved han dog ikke endnu, men der er ikke udsigt til, at det samlede beløb, som virksomheden sender håndboldens vej, bliver mindre.

Han håber på, at flere virksomheder har det på samme måde, også selvom han er klar over, at coronakrisen ikke får sponsorkronerne til at sidde mere løst.

- Jeg har meget respekt for andre folks penge, men jeg kan kun opfordre til at holde liv i det her, siger han.

Vil fortsætte som hovedsponsor

Vestjysk Bank har sammen med Vestforsyning æren af at være hovedsponsor i TTH, og det har banken ifølge direktør Jan Ulsø Madsen planer om at fortsætte med.

Hvorvidt banken også kommer til at blive en af sponsorerne i det nye damehold, har han til gengæld ikke taget stilling til endnu.

- Det er jo meget nyt, og i første omgang skal vi lige have en henvendelse fra dem først, siger Jan Ulsø Madsen, som bakker op om skilsmissen.

- Det er vigtigt, at vi kan bevare tophåndbold i Holstebro, og som jeg forstår det, er der større mulighed for at gøre det på den her måde. Så jeg har stor respekt for beslutningen, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

112

Pung forsvundet fra lejlighed

Annonce