x
Annonce
Erhverv

Sport 24 åbner ikke i dag

Der er lige nu ikke mange smil i det lokale handelsliv - heller ikke hos Sport 24, der lukker midlertidigt fra i dag fredag - så vi måtte i arkivet for at finde et. Arkivfoto: Allan Damgaard
Søren Mortensen, der er indehaver af Sport 24 i Struer, lukker butikken midlertidigt med effekt fra fredag

Struer: - Det er det rigtige at gøre for os.

Sådan lyder det helt korte svar på, hvorfor Søren Mortensen ikke længere vil holde åbent i sin butik Sport 24 i Struer.

- Der kommer ikke til at ske ret meget, og hvis vi skal være med til at få den her situation til at gå over hurtigst muligt, så er en lukning det rigtige at gøre for os, siger butiks-indehaveren.

Søren Mortensen slår fast, at der er tale om en midlertidig lukning, hvilket vil sige, at der endnu ingen dato er for, hvornår han åbner igen.

- Vi åbner lige så snart, der er belæg for det. Sport 24 har lukket egne butikker landet over, og jeg har så selv skullet tage stilling, fordi vi er en selvstændig butik under navnet Sport 24.

Den midlertidige lukning gælder også for den Sport Outlet-butik, Søren Mortensen også driver. Det er den, der ligger i nærheden af McDonalds i Struer.

I det hele taget kommer der ikke ret mange i butikkerne, og tanken er, at hvis man generelt lukker ned, så går corona-situationen måske hurtigere over.

Annonce

Vi kan holde til at være lukket i lang tid. Jeg startede her i 1997, og det her er altså noget, vi aldrig har prøvet før, så vi har ikke lige en nødplan, vi kan hive op. Vi må tage det dag for dag.

Søren Mortensen, indehaver, Sport 24 Struer

Rigtigt eller forkert?

For andre butikker giver det mere mening at holde åbent, som Søren Mortensen siger, men al sport er lukket ned lige nu.

- Vi har solgt lidt til fritid og hjemmetræning, men har altså vurderet, at vi nu lukker ned midlertidigt, siger butiks-indehaveren. Han erkender blankt, at der lige nu er hverken rigtigt eller forkert i denne helt ekstraordinære situation.

Der har hidtil ikke været sendt medarbejdere hjem fra Sport 24 i Struer, og når de bliver det nu, er det med løn, mens Søren Mortensen afventer, hvad der kan komme ud af lønkompensationsordningen for hans virksomheds vedkommende.

- Vi kan holde til at være lukket i lang tid. Jeg startede her i 1997, og det her er altså noget, vi aldrig har prøvet før, så vi har ikke lige en nødplan, vi kan hive op. Vi må tage det dag for dag, siger han.

- Det er da ikke særlig sjovt at skulle gøre, men omstændighederne taget i betragtning, så synes jeg, det er rettidig omhu, og vi glæder os til at komme i gang igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Annonce