Annonce
Lemvig-Thyborøn

Sportschef: - Vi lukker først de sidste kontrakter, når vi kender vores ligafremtid

Pelle Schilling er en af de seks spillere i LTH-truppen, der har kontraktudløb efter denne sæson. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Seks spillere har kontraktudløb efter denne sæson, men selvom mange andre klubber er i gang med at lukke aftaler for den nye sæson, tager sportschefen i Lemvig-Thyborøn Håndbold situationen med ro.

Lemvig: Slutningen af efteråret er typisk den tid på året, hvor mange håndboldklubber får styr på trupperne til den kommende sæson.

I Lemvig-Thyborøn Håndbold har sportschef Lars Broe da også brugt den seneste måned på at holde samtaler med samtlige spillere i truppen, men det betyder ikke, at han er ved at lukke nye aftaler. Selvom seks spillere i truppen har kontraktudløb efter denne sæson, er det endnu for tidligt til den slags.

- Det er jo klart, at det er noget, vi skal til at kigge på, men omvendt er der også bare forskel på, om vi spiller liga eller 1. division til næste sæson, i forhold til den trup vi skal have sat sammen, forklarer Lars Broe.

Og så gælder det samme i øvrigt også lidt på spillersiden.

- Lemvig er bare en mere attraktiv destination for mange, når vi er en ligaklub. Sådan er fødekæden, og desværre er vi ikke så gode til at få afklaring om vores ligafremtid før ret sent på sæsonen, siger Lars Broe.

De seks spillere med kontraktudløb er Jørgen Rasmussen, Mads Thymann, Jacob Østergaard, Rasmus Porup, Pelle Schilling og Michael Thøgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

Annonce