Annonce
Navne

SR Multiservice hyldet af brugere

Steffen Rasmussen har succes med SR Multiservice, der udfører forskelligt arbejde. Privatfoto
Steffen Rasmussen er flyttet fra Holstebro til Aulum, hvor han har succes med sit firma SR Multiservice.

Aulum: I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er den bedste anlægsgartner, og valget er i Region Midtjylland faldet på SR Multiservice fra Aulum.

Steffen Rasmussen fra SR Multiservice er naturligvis glad for prisen og udtaler i en pressemeddelelse stor stolthed ved at have vundet: - Det betyder rigtig meget, da virksomheden er lille i forhold til mange af de store spillere, der er i mit lokalområde. Det er en meget stor ære at vinde Håndværker.dk Prisen 2019 og et kæmpe skulderklap til os.

Hans virksomhed har eksisteret siden 2015, hvor han startede op med håndskovl og trillebør. Med tiden er der kommet to medarbejdere til ud over indehaveren selv. Virksomheden tilbyder alt fra almindelig vedligeholdelse til flise- og grusbelægning samt mindre entreprenøropgaver.

Steffen Rasmussen er lige fyldt 30 år. Han er tilflytter fra Holstebro, men bor nu i Aulum med sin kæreste og vores to børn. Ud over at drive virksomheden SR Multiservice, er han også ansat som oversergent ved Hjemmeværnets grænsekontrolenhed i Sønderjylland.

Annonce
SR Multiservice har flere ansatte. Privatfoto

Gode anbefalinger

Steffen Rasmussen erkender, at det er vigtigt med gode anbefalinger.

- Anbefalingerne er en vigtig del af min markedsføring, hvor nye kunder kan se, hvad firmaet står for. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger, og anbefalinger fra vores kunder er den bedste måde at bevise, at vi leverer det, vi lover. Håndværker.dk har været med til at give os nogle gode opgaver, og jeg er sikker på, at der med titlen vil følge endnu flere kunder, der kan forvente et godt resultat, siger han.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce