Annonce
Lemvig

Støtter efterskolens projekt: Politikere sætter skub i ny lokalplan

Tegningen viser placeringen af den påtænkte, nye springhal ved Nørre Nissum Efterskole samt omforandringen af de udenomliggende arealer. Illustration fra teknik- og miljøudvalgets dagsorden


Nørre Nissum: Der var slet ingen tvivl blandt politikerne i teknik- og miljøudvalget om, at Nørre Nissum Efterskole har gang i et godt projekt. Derfor valgte medlemmerne i fuld enighed at sætte skub i en ny lokalplan for området.

- Det er jo vigtigt for sådan en efterskole at have nogle attraktive faciliteter, der kan tilbydes eleverne. Derfor vil vi gerne sikre det nødvendige plangrundlag, så de her aktiviteter kan etableres, siger udvalgsformand Steffen Damsgaard (V).

Han roste også tegningerne, der beskriver, hvordan der kan laves nye parkeringspladser foran skolen og i forbindelse med en kommende hal.

- Vi har ganske vist mange haller i kommunen i forvejen, men da en hal er et konkurrenceparameter for en efterskole, forstår jeg godt, de ikke vil indkalkulere faciliteter længere væk i deres planer. Derfor var der også fuld enighed i udvalget om at sætte gang i planlægningen, siger Steffen Damsgaard.

Det betyder, der nu bliver udarbejdet et forslag til ny lokalplan, som skal ud i offentlig høring, inden det senere kan vedtaget af udvalget og det samlede byråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce