Lemvig

Stadig plads på Lemvig Marked & Dyrskue

Igeni år kommer der veterantraktorer til Lemvig Marked- og Dyrskue. Foto: Johan Gadegaard
Godt 80 af de 100 stande er solgt, og der arbejdes på at få pladsen fyldt helt op - og på at sammensætte et spændende program

ROM: Lørdag den 1. og søndag den 2. juni er der Lemvig Marked & Dyrskue på flyvepladsen i Rom lidt syd for Lemvig. Forberedelserne til det store arrangement er i fuld gang, og der er stadig ledige standpladser.

- Vi har normalt godt 100 udstillere, og lige nu har godt 80 tilkendegivet, at de kommer til årets udgave af LMD, oplyser Finn Gade fra Lemvig Svæveflyveklub, der sammen med Lemvigegnens Landboforening står bag arrangementet.

- Vi er sikre på, at alle stande nok skal blive solgt, siger Finn Gade.

Lørdag er klov-dag, mens søndag er hov-dag på dyrskuedelen, men ellers byder LMD på et væld af oplevelser for hele familien.

- Allerede fredag 31. maj kan man opleve et større optog af veterantraktorer. De vil være samlet til træf om eftermiddagen i Lemvig og så køre gennem gågaden i et optog. Sidste år var der 29 deltagere, og allerede nu er 16 deltagere meldt til arrangementet, der er en god optakt til LMD 2019. Hvis man vil deltage, kan man henvende sig på landboforeningen, siger Henrik Damgren.

Der arbejdes også med flere muligheder for en særlig aktivitet, der vil kalde på smilet hos tilskuerne.

- Det kunne være et kæp-hesteløb, hvor vi regner med, at borgmester Erik Flyvholm vil tage fronten, siger Henrik Damgren med et glimt i øjet.

- Svæveflyveklubben er selvfølgelig også en del af arrangementet, og hvis det bliver godt vejr, så vil der være mange fly på pladsen, siger Finn Gade.

Man kan også prøve klubbens flysimulator, og der er gratis køreture med rickshaw-cyklerne, der normalt bruges på kommunens ældrecentre.

Den mobile politistation kommer, og eleverne fra Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole giver stor opvisning i løbet af weekenden.

- Der er stadig en del uafklarede spørgsmål om nogle punkter i programmet, men også i år vil det være sådan, at 90 procent af aktiviteterne vil give gæsterne gensynets glæde, mens der så også vil være 10 procent nyheder, siger Henrik Damgren.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce