Annonce
Ulfborg/Vemb

Stamkunder samler ind til tyveri-ramt krostue

GG Krostuens stamkunder har påbegyndt en indsamling for at støtte krostuen økonomisk, efter den har haft indbrud. Foto: Søren Egebjerg
I Ulfborg forsøger de lokale stamkunder på GG Krostuen nu at hjælpe stedet økonomisk efter et indbrud for få uger siden. De har derfor startet deres egen indsamling.

Ulfborg: På GG Krostuen i Ulfborg har de lokale stamkunder startet en indsamling for at redde deres lokale stamsted, der for få uger siden blev udsat for et indbrud.

For natten til den 22. marts brød ukendte gerningsmænd ind hos Gæstgivergården og GG Krostuen i Ulfborg. Gerningsmændene løb ifølge Midt- & Vestjyllands Politi afsted med et større kontantbeløb og cigaretter. Indbrudstyvene skaffede sig adgang til stedet ved at bryde en glasdør op.

- Så vi har oprettet den her indsamling for at hjælpe dem med at komme på fode igen, så de ikke står med hele regningen selv. De kunne aldrig finde på selv at gå ud og spørge om hjælp, så jeg tror, det kom bag på dem, at vi startede indsamlingen, siger Helle Søgaard, søster til indehaveren af krostuen. Indehaveren vil ikke selv udtale sig til avisen.

Håbet med indsamlingen, der startede i fredags, er at skrabe 25.000 kroner sammen inden 1. maj.

- Og indtil videre har vi samlet 3.500 kroner ind, siger Helle Søgaard, der tæller op igen mandag aften.

Midt- & Vestjyllands Politi forklarer, at indbrudstyvene har tiltusket sig adgang til stedet natten til 22. marts ved at bryde en ydre glasdør op, hvorefter tyvene har stjålet både kontanter og cigaretter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

Annonce