Annonce
Struer

Status på ungdomshus eller ej i Struer - kom og byt tre ideer for en øl

Ideen om et ungdomshus i Struer er ikke død. Arkivfoto: Morten Stricker
Ideen om et ungdomshus er trods aflysning ikke død. Nu inviteres der på ny og denne gang med stand up på programmet.
Annonce

Struer: Det blev til en aflysning fredag i sidste uge, da et nyt mødested for unge i Struer skulle have slået dørene op i den tidligere Danske Bank-bygning.

Der viste sig at være nogle udfordringer i forhold til at bruge førstesalen i den pågældende bygning, som er at finde i Struers gågade.

Grundlæggende handlede det om, at førstesalen er registreret som kontorareal, og før de unge kan tage den i brug, skal den registreres som fællesareal, forklarer Amanda Appel, der er kommunikations- og udviklingsmedarbejder i Struer Kommune.

- Det er der nogle udgifter forbundet med, og det ville tage noget tid at få gjort for en byggesagkyndig, tilføjer hun.

Parterne har siden mødtes og fundet en ny dato. Ikke for åbningen af et ungdomshus, men derimod et arrangement, hvor man kan bytte tre ideer til en øl.

Annonce

Café med stand up

Den 13. december bliver der budt indenfor til en pop up-café i kælderen under musikskolen i Struer.

Og det er så her, at gode ideer kan byttes til læskende drikke, hvis de vel at mærke har relation til et muligt værested for unge i Struer eller bosætning - og her tænkes på, hvad man kan gøre for, at unge får lyst til vende hjem igen, når de tager ud og studerer i andre byer.

- Hvad skal der til, lyder det fra Amanda Appel, som også kan afsløre, at stand up-komikeren Mikkel Klint Thorius kommer til pop-up cafeen og underholder.

I forhold til det konkrete arbejde med at få etableret et ungdomshus i Struer har Lars Møller Pedersen (S), der er formand for kultur- og fritidsudvalget, sagt ja til et møde med de unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce