Annonce
Lemvig

Stefan Agger stopper øjeblikkeligt i byrådet

- Jeg har gennem længere tid følt, at jeg kørte med et konstant overtræk på min energikonto, og at jeg havde svært ved at få ladet ordentlig op igen. Det har resulteret i nogle fysiske stresstegn, siger Stefan Agger, der blev valgt ind i byrådet i 2013. Arkivfoto

Stefan Agger siger farvel til kommunalbestyrelsen af helbredsmæssige årsager. Hans afløser er allerede fundet.

Annonce

Lemvig: Det Konservative Folkepartis Stefan Agger ønsker ikke længere at være en del af byrådet i Lemvig.

Det har han meddelt borgmester Erik Flyvholm og samtidig ønsket, at farvellet sker øjeblikkeligt. Årsagen er helbredet, og den overbelastning, politik har taget på ham, tager han nu konsekvensen af.

- Jeg har gennem længere tid følt, at jeg kørte med et konstant overtræk på min energikonto, og at jeg havde svært ved at få ladet ordentlig op igen. Det har resulteret i nogle fysiske stresstegn, som har influeret på mit arbejde, mit humør og min almindelige glæde ved livet. Jeg har derfor valgt at bede borgmesteren om lov til at udtræde fra kommunalbestyrelsen med øjeblikkelig virkning, siger Stefan Agger i en pressemeddelelse.

Stefan Agger underviser på Lemvig Gymnasium. Han vil fortsat være en del af Det Konservative Folkeparti, bare ikke som politiker.

- Jeg vil fortsætte med at kæmpe for konservative ideer, men i højere grad med pennen som våben. Jeg skriver en fast blog for Årskriftet Critique, og vil også gerne fortsætte som formand for partiets uddannelsespolitiske tænketank. Jeg regner også med at bidrage kommunalpolitisk med ideer, skrivning og praktisk arbejde, siger han i pressemeddelelsen.

Stefan Aggers afløser er allerede fundet, og det bliver Jens Lønberg.

- Jeg brænder i høj grad for de udvalg som jeg skal arbejde med: Folkeskolen og arbejdet med udsatte unge og deres familier er områder der ligger mit hjerte nært, og også arbejdet i Social- og Sundhedsudvalget ser jeg frem til med spænding. Der er stærk brug for det konservative syn på et område som ældreområdet, hvor mennesker skal behandles værdigt, og ikke først og fremmest som økonomi, siger Jens Lønberg i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce