Annonce
Holstebro

Stefan fortsætter i landets bedste række og drømmer om en cheftrænerstol en dag

Stefan Vendelbo Madsen fortsætter i FC Thy-Thisted Q-jakken i de kommende år. Privatfoto.
Stefan Vendelbo Madsen, som har været træner for Mejrup, har det som blommen i et æg hos kvindeligaholdet FC Thy-Thisted Q. Han har forlænget sin aftale til 2023 og fået større ansvar.
Annonce

Thisted: Det har vist sig at være det helt rigtige match, det som Stefan Vendelbo Madsen og FC Thy-Thisted Q forsøgte sig med tilbage i august.

Stefan Vendelbo Madsen, som er fra Vinderup, kom dengang fra en tid som træner for det bedste kvindehold i Mejrup, ligesom at han også kortvarigt var forbi Skive, inden ligaholdet fra Thisted slog kløerne i ham.

Det samarbejde har begge parter været så tilfredse med, at de har sat sin signatur på en kontraktforlængelse til 2023, hvor Stefan Madsen fortsat er assistenttræner og også får et større ansvarsområde som såkaldt transitionstræner.

- Man må sige, at det her halve år, hvor vi lige skulle se hinanden lidt an er gået rigtigt godt. Jeg er faldet rigtigt godt til heroppe, jeg har det som blommen i et æg, og så er jeg stolt af det skulderklap, siger Stefan Vendelbo Madsen om forlængelsen.


I 2022 skal jeg forhåbentligt starte på A-trænerlicensen. Det er det næste skridt. Lige nu er jeg bare rigtig glad for, at jeg kan lære en masse her.

Stefan Vendelbo Madsen, fodboldtræner.


Med tilføjelsen af transitionstræner til jobbeskrivelsen skal han, udover assistenttræner-posten for ligaholdet, være med til at give en god overgang fra ungdom til senior.

- Vi har mange spillere på vores ungdomshold, som har det alderstrin, hvor mange kan have en tendens til at falde fra. Jeg skal sørge for, at de kan få en endnu bedre overgang til seniorfodbolden, så de ikke falder fra, og de skal vide for, at der er en, de kan snakke med, siger Stefan Vendelbo Madsen.

Annonce

Blod på tanden

Allerede nu har det været et lærerigt skridt for Stefan Vendelbo Madsen, som godt har kunne mærke forskel på at skifte de lavere rangerende hold ud med et vaskeægte ligahold, som i øjeblikket ligger nummer seks i Gjensidige Kvindeligaen.

- Det har været en omvæltning, men jeg er blevet taget rigtigt godt imod. Man kan godt mærke, at det er mere konkurrencepræget. Selvom der er et rigtigt godt fællesskab, er det bare tydeligt, at spillerne her er ekstra skuffede over ikke at starte inde, da det handler om karrierer, siger Stefan Vendelbo Madsen.

En anden omvæltning har været det øgede tidsforbrug med træning fire gange om ugen og adskillige kampe på Sjælland. Stefan Vendelbo Madsen, som til dagligt læser til lærer i Skive, har valgt at flytte fra Holstebro til Skive, så han kan hellige sig fodbolden endnu mere.

På længere sigt har den ambitiøse træner også en drøm om en cheftrænerpost.

- I 2022 skal jeg forhåbentligt starte på A-trænerlicensen. Det er det næste skridt. Lige nu er  jeg bare rigtig glad for, at jeg kan lære en masse her, siger Stefan Vendelbo Madsen.

I starten af november blev de to sidste spillerunder i Kvindeligaen dette kalenderår udsat på ubestemt tid på grund af coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce