Holstebro

Sting kommer til Holstebro

Sting bliver hovednavnet til to dage med open air-koncerter foran Musikteatret Holstebro næste år. Foto: Søren Gylling

Musikteatret Holstebro tager vej i brug for at få plads til 9000 gæster.

Holstebro: Det er både en levende legende og det største navn, man i nyere tid har set i Holstebro, som næste år kommer til byen.

Sting spiller den 21. juni 2019 på Trillingsgaard-pladsen foran Musikteatret Holstebro.

- Det er det største navn, vi gennem tiderne har kunnet præsentere, siger direktør for Musikteatret Holstebro, Anders Jørgensen.

Andre kunstnere som Metallica og Leonard Cohen har optrådt i den hedengangne Holstebro-Hallen, men aldrig på tidspunkter i deres karriere, hvor de, som i Stings tilfælde, har solgt 100 millioner plader.

- I nyere tid er det i hvert fald det største navn, vi har haft besøg af i Holstebro og omegn, hvis man ser bort fra Herning. Sting har sit publikum, og jeg tror, vi vil se mange gæster fra hele landet, men håber og tror også på, at Holstebro vil bakke op, siger Anders Jørgensen.

Sting

Spiller fredag den 21. juni 2019 på Trillingsgaard-pladsen foran Musikteatret Holstebro. Koncertstart er klokken 20.00, hvor et endnu unavngivent indslag spiller. Herefter går Sting på scenen med et elektrisk, rock-ensemble.Sting har som solist og medlem af The Police (1977-84) vundet 16 Grammy-priser. I Holstebro garanteres det, at han vil spille hits som "Englishman In New York," "Fields Of Gold," "Shape Of My Heart," "Every Breath You Take," "Roxanne" og "Message In A Bottle.

Sting, der er født i Newcastle i England, er i dag 67 år.

Foruden musik er han kendt for sit arbejde for menneskerettigheder og regnskoven. Han har også medvirket i mere end 15 spillefilm.

For at kunne lokke Sting til, skal man kunne stille med ordentlige faciliteter, og Musikteatret vil udvide pladsen, så der bliver plads til 9000 gæster. Det betyder, at der er indhentet tilladelse til at lukke Sønderbrogade af. Hegnet kan dermed gå hen til Helgolandsgade og løbe langs Nordeas facade. Ophøjede podiepladser på vejbanen er desuden en mulighed bag græshøjen.

- Sting er et af de navne, vi har jagtet længe. Vi har kigget på flere forskellige spændende navne, men grunden til, at det blev Sting er, at på trods af at han har været fremme i mange år, så har han formået at forny sig selv, siger Anders Jørgensen.

Det tidligere The Police-medlem, som siden gik solo, turnerer næste år med "Sting: My Songs", og det er ikke falsk varebetegnelse. I Holstebro vil han efter planen spille i mere end to timer med mange af sange fra hans bagkatalog.

Billetsalget starter fredag klokken 10, og prisen er 695 kroner plus et gebyr på 40 kroner. Visse lukkede grupper, såsom Stings fanklub, vil blive tilbudt billetter i forsalg.

0/0
Annonce
Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Annonce