Annonce
Lemvig

Kulturkongeprisen gik til en anden: Teaterkredsen Limfjorden var dog stolt over nomineringen

Formand Nils-Jørn Krejberg: Det er i sig selv en påskønnelse, som Teaterkredsen Limfjorden er glad for. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Teaterkredsen Limfjorden var nomineret til årets "Kulturkongepris", men blev dog slået på målstregen
Annonce

Lemvig: Det var nærved og næsten, da Teaterkredsen Limfjorden var nomineret til årets "Kulturkongepris", som bliver uddelt en gang om året ved Danmarks Teaterforeningers årlige teater-seminar.

Teaterkredsen Limfjorden var blandt de tre nominerede, men det blev Esbjerg, som løb med prisen i den sidste ende. Det kunne dog ikke fratage glæden og stoltheden for bestyrelsen, som i samlet flok overværede begivenheden i Kolding. Teatre, der rakker land og rige rundt og har fingeren på pulsen, indstiller hvert år tre teaterforeninger i landet, som har gjort en særlig og særdeles bemærkelsesværdig indsats.

Teaterkredsen Limfjorden blev nomineret til årets Kulturkongepris med følgende ord fra lederen af Teater V, Pelle Koppel:

”Teaterkredsen Limfjorden nomineres for deres store indsats i forbindelse med at bringe professionelt teater til det yderste Vestjylland, og for at kæmpe en sej kamp for at få opgraderet deres spillested.

Teaterkredsen Limfjorden har gennem de seneste år formået at tiltrække flere tilskuere, og er lykkedes med at få både politisk – og sponseret – bevågenhed nok til at kunne forny og forbedre deres snorreloft, og lige præcis dét er der virkelig også stor glæde over – også hos producenterne.”

- Den daglige kæmpestore og frivillige indsats for fortsat at kunne tilbyde professionelt teater også i de tyndt befolkede områder, her, hvor netop vi bor og lever, er blevet set, noteret og blevet påskønnet af de producerende teatre og de skuespillere, der drager ud i landet. Det er i sig selv en påskønnelse, som Teaterkredsen Limfjorden er glad for. Nu gælder det så at sammensætte et repertoire, der også taler til publikum her i lokalområdet i næste sæson, sagde formanden for teaterkredsen Limfjorden, Nils-Jørn Krejberg efterfølgende.

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce