Annonce
Holstebro

Stopper efter tre år: Udskiftning  på direktørpost

Lars Rahbæk stopper som direktør for JH Agro. Han bliver afløst af bestyrelsesformand Thorkild Hviid. Firmaet er i gang med en stor turn around, men den grønne omstilling i landbruget tager lang tid. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Lars Rahbæk stopper som direktør for JH Agro. Bestyrelsesformand Thorkild Hviid overtager direktørstolen, mens invester Rasmus Normann Andersen bliver bestyrelsesformand.
Annonce

Holstebro: Det bliver til knap tre år på posten som direktør for Lars Rahbæk hos firmaet JH Agro på Lundholmvej i Holstebro.

Han stopper 1. december og bliver afløst af bestyrelsesformand Thorkild Hviid.

- Vi har haft en god og åben diskussion om dette i bestyrelsen, og efter gensidig aftale er det nu besluttet, at Lars Rahbæk træder tilbage som CEO, og ligeledes udtræder af bestyrelsen. Lars har ydet en stærk og utrættelig indsats, og havde egentlig fortjent at være med helt til målstregen, siger Thorkild Hviid i en pressemeddelelse fra firmaet, der leverer serviceydelser til landbruget og sælger produkter til en grøn omstilling i erhvervet.


Den grønne omstilling af landbruget er desværre ikke helt sket i det tempo og omfang, som vi havde håbet og troet på. JH Agro har derfor heller ikke fuldt ud indfriet de mål, som vi havde sat os i bestyrelsen. Lars' indsats er dog fuldt ud godkendt.

Rasmus Normann Andersen


Omkring årsskifte 2016/2017 blev det tidligere JH Staldservice reddet fra konkurs, da Gert Normann Andersen og hans søn Rasmus Normann Andersen investerede i firmaet. I starten af 2018 blev Lars Rahbek indsat som adminstrerende direktør for at iværksætte den store turnaround og øge eksporten og kendskabet til firmaets produkter. Firmaet skiftede navn til JH Agro.

Annonce

Vanskelig opgave

Men de store ændringer med sorte tal på bundlinjen har vist sig langvarig og vanskelig. De seneste offentliggjorte regnskaber har givet underskud på henholdsvis otte og fem millioner kroner. Regnskabet for 2019/2020 er endnu ikke offentliggjort.

Den afgående direktør fortsætter i firmaet til starten af 2021.

- Det har været en utrolig spændende opgave, og jeg er glad for de tre år hos JH Agro, som har givet mig en masse nye erfaringer og værktøjer. JH Agro er dog kommet til et punkt, hvor det giver mening at prøve nye idéer af, og det kræver også nye øjne på opgaven, og nye kræfter, siger Lars Rahbæk i forbindelse med sin afgang.

Den nye bestyrelsesformand Rasmus Normann Andersen tror stadig på sin investering, selv om det kræver tålmodighed

- Den grønne omstilling af landbruget er desværre ikke helt sket i det tempo og omfang, som vi havde håbet og troet på. JH Agro har derfor heller ikke fuldt ud indfriet de mål, som vi havde sat os i bestyrelsen. Lars indsats er dog fuldt ud godkendt, siger Rasmus Normann Andersen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce