Annonce
Lemvig

Stor interesse flytter stort modeshow

Interessen for designeren Jørgen Simonsens modeshow, der bliver lavet i samarbejde med Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg, er så stor, at arrangørerne flytter showet til større lokaler. Arkivfoto: Morten Stricker

Forhåndsinteressen har været så stor, at Hornvarefabrikken flytter modeshow med kendt designer til nye lokaliteter

Bøvlingbjerg: Interessen for modeshowet, der markerer ti-året for ejerskiftet på Hornvarefabrikken, har været så markant, at showet må holde flyttedag.

- Vi har valgt at flytte modeshowet fra Bøvling Forsamlingshus til Linolievinduets gamle lokaler i Bøvling, siger Peder Frølund Buch i en pressemeddelelse.

Interessen for modeshowet hænger sammen med, at det er lykkedes Hornvarefabrikken at få den internationalt kendte og anerkendte modedesigner, Jørgen Simonsen, til at stå for showet. Det samarbejde kom op at stå i løbet af foråret efter fabrikken havde leveret smykker til Jørgen Simonsens show i hans fødeby, Struer, tidligere på året.

Sara Bruun Buch fra Hornvarefabrikken skal stå for modeshowet i samarbejde med Jørgen Simonsen, og de er begge begejstrede for de nye rammer til showet.

- Industrilokalerne passer rigtigt godt til modeshowet. Det giver en god kontrast til de smukke smykker og kjoler, der bliver præsenteret ved showet, siger Peder Frølund Buch.

Siden foråret har de to arbejdet tæt sammen for at få showet til at klappe.

Showet bliver næsten udelukkende baseret på lokale kræfter. Modllerne kommer blandt andet fra Thorsminde og det bliver Allround Musik fra Struer, der står for lyd og lys.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Lemvig

Fik kastet vejafmærkning gennem ruden

Annonce