Annonce
Erhverv

Stor interesse for nye lejeboliger

Interessen for lejeboligerne på Merkurs Torv i Holstebro er stor. Der er netop taget første spadestik til byggeriet, der forventes færdigt i slutningen af 2020. Borgmester H.C. Østerby (S) var blandt deltgaerne. I midten er det forretningsfører Ebbe Johansson fra Boligselskabet Holstebro. Foto: Boligselskabet Holstebro
Boligerne er først færdige i slutningen af 2020, men der er allerede nu stor interesse for de 100 kvadratmeter store lejeboliger i Hornshøj-området.

Holstebro: De seneste 10-20 år er der bygget mange nye huse i Mejrup, Mejdal, Halgaard og området omkring Idrætscenter Vest.

Men det er stort set kun ejerboliger. Der er meget langt mellem lejeboligerne i de områder.

Det bliver der ændret på i slutningen af 2020, når der står 36 nye boliger klar på Merkurs Torv i nybyggerområdet ved Hornshøj. Det er godt tre kilometer øst for centrum af Holstebro.

Første spadestik er netop taget til de 100 kvadratmeter store boliger, der opføres i to plan.

- Vi oplever en meget stor interesse for de nye boliger. Der er virkelig et behov for den slags lejeboliger i Holstebro. Det er meget lang tid siden, at vi har bygget noget tilsvarende, siger forretningsfører Ebbe Johansson fra Boligselskabet Holstebro og Lejerbo.

Huslejen kommer til at ligge omkring 7.000 kroner, og dertil kommer muligheden for at søge om boligsikring.

- Der er mange ældre, der efterspørger den slags lejeboliger. De er tiltrukket af, at de ikke skal tænke på reparationer og vedligeholdelse. De er fri for at bekymre sig om, hvis der går en vandhane i stykker. Det kommer viceværten og klarer, siger Ebbe Johansson.

Han forventer også yngre familier og enlige med børn vil have stor interesse i de nye boliger, hvor mange af deres venner også bor.

Boligerne er indrettet som fire-værelses boliger i to plan med tre værelser samt køkken/alrum og stue i åben forbindelse. Til hver bolig på 100 kvadratmeter er der en tilhørende carport på 20 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Gymnasium genåbner i etaper

Struer

Ingen penge retur til forældrene

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

Har flere planer klar til dimission

Lemvig

"Drive-in Jesus" på flyvepladsen

Annonce