Annonce
Lemvig

Stor musikalsk oplevelse venter på Kabbel Hovedgård

Kirsten Carstensen og en gruppe frivillige glæder sig til at se rigtig mange gæster til den store koncertaften tirsdag den 21. maj på Kabbel Hovedgård ved Lemvig. Arkivfoto Søren Palmelund
En aften med uddrag fra store kendte opera'er, lettere numre fra musicals samt svenske viser venter publikum på herregården ved Lemvig til maj

LEMVIG: - Sidste år havde vi en fantastisk aften i selskab med Lemvig Kammerkor, og rammerne på Kabbel Hovedgård viste sig at være nærmest perfekte til koncertvirksomhed. Samtidig er vi en kreds, der gerne vil have, at der skal ske noget mere i det vestjyske område. Vi kan noget herude, og det vil vi gerne dele med mange andre.

Kirsten Rommelhof Carstensen har som ejer af Kabbel Hovedgård og med god hjælp fra mange frivillige samt fra forskellige foreninger i de senere år haft succes med at have arrangementer af vidt forskellig karakter på og ved herregården. Det har været Grundlovsmøder, husflidsmarked og Kyndelmisse-fejring for at nævne nogle.

Nu venter så en større koncertaften, som arrangeres i samarbejde med Steen Lillelund og Rainbow Events i Lemvig.

- Det bliver tirsdag den 21. maj, hvor et stort telt bliver rejst ved Kabbel. Der er mulighed for at nyde god mad fra Slagter Mortensen inden selve koncerten, hvor man både kan opleve det lokale Lemvig Kammerkor samt en længere afdeling med opera- og musicalnumre, der leveres med den kendte John Venning i spidsen, fortæller Kirsten Carstensen.

Mød de største

Lemvig Kammerkor under ledelse af Niels Bitsch Nielsen er grundlagt i 1995 og består af 30 rutinerede sangere - alle med solid baggrund i sangkor fra Lemvig og omegn.

Efter denne afdeling bliver publikum ført igennem nogle af operaens fantastiske værker og videre over i den lettere genre med forførende musik af kendte værker inden for musicals, og så vil de svenske sopraner også præsentere nogle af de smukkeste svenske viser.

Til denne del af koncerten vil kgl.tenor John Venning være på scenen. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fast ansat ved Den Kgl. Opera i 1981. John Venning er kendt fra flere nytårskoncerter i Lemvig i forskellige konstellationer.

På scenen kommer også Cecilia Lindwall, der betegnes som en sopran i særklasse. Hun har en omfattende koncertvirksomhed bag sig og har blandt andet optrådt på Det ny Teater i forestillingen Phantome of the Opera.

Anna Einarsson er mezzosopran og en eftertragtet solist ved koncerter og oratorier og har også en lang karriere bag sig med optrædener over det meste af verden.

Koncerten bindes sammen af kapelmester Knud Rasmussen, der til daglig er organist i Virum kirke, men herudover har haft et omfattende virke som repetitør og akkompagnatør for sangere. Han har således været akkompagnatør for De 3 kongelige Tenorer, De 3 kongelige Sopraner og Nordic Singers ved utallige koncerter i ind- og udland.

Billetsalget til koncerten er startet hos Lemvig Boghandel og på billetten.dk, hvor man finder yderligere oplysninger om priser. Sidste frist for køb af billetter med mad er den 13. maj.

- Der bliver indsat shuttlebusser i Lemvig, så man ikke skal have egen bil med. Så mange parkeringspladser har vi altså heller ikke, siger Kirsten Carstensen.

Der er planlagt flere koncerter i årets løb på Kabbel Hovedgård.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Hvalen skal formentligt obduceres men bliver liggende hele mandagen

Leder For abonnenter

Jamen, det er jo næsten allerede et nærhospital, som er blevet indviet i Lemvig

Sport

Lemvig-spiller springer ud som homoseksuel: - Reaktionerne fra holdkammeraterne var, som jeg håbede

Navne

Lemvig Kommune skal have ny chef

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Holstebro

Mona og Jesper Brink har renoveret og vedligeholdt i 25 år: Nu gider vi ærligt talt ikke mere - nu vil vi bare nyde!

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Lemvig

24-årig lemviger til tops på radikales liste til folketingsvalget

Livsstil

Maskinmester er gået i land og har fået godt gang i sit chokoladestøberi: Jeg løber hurtigt tør for tid

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Lemvig

Et sjældent syn: Usædvanlig stor vågehval er drevet i land

Lemvig For abonnenter

Hvad nu? Prisen for en oprensning af depotet ved Høfde 42 kan eksplodere

Sport

Mølgaard efter nedrykning: - Planen er, at jeg skal videre til sommer

Annonce