Annonce
Lemvig

Stort fremmøde til valget

Menighedsrådet ved Flynder Kirke har udsigt til at blive fuldt bemandet igen, når det nye kirkeår begynder 29. november. Arkivfoto
33 stemmeberettigede deltog i valgforsamlingen i Flynder
Annonce

Flynder: Jens Bjerg Olesen kan kun være tilfreds over det store fremmøde i forbindelse med valgforsamlingen onsdag aften.

I Flynder skulle der sættes navne på et nyt menighedsråd, og det gik over al forventning. Der var nemlig 33 stemmeberettigede til stede, som blot skulle finde fem kandidater. Det skete uden større problemer, og oven i blev der sat navne på fire suppleanter.

Listen over suppleanter er især god, fordi det ikke lykkedes at få suppleanter på listen ved det seneste valg.

- Vi har faktisk fungeret med én mindre i rådet den sidste halvdel af perioden, da der ikke var suppleanter, siger Jens Bjerg Olesen.

På valgforsamlingen, der blev holdt i Tangsø Centret, valgte to af de eksisterende rådsmedlemmer at trække sig. Det var Inger Marie Blæsbjerg og Claus Bach. Til gengæld var der genvalg til Jens Bjerg Olesen og Aase Olesen, mens der var nyvalg til Solvejg Mathiesen, Erling Mogensen og Per Fjeldgren.

De fire suppleanter er alle nye. Det er Conni Toft, Jette Kirkegaard, Jens Erik Nielsen samt Kristian Kirkegaard Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce