Annonce
Sport

Stort og småt fra serierækkerne: Divisionsreserver fik ørerne i AaB-maskinen

Sebastian Lau var med Holstebro Boldklubs andethold i Aalborg og fik et minut før tid lov til at reducere til 1-4 på et straffespark. Arkivfoto: Ole Nielsen
Der er blevet spillet masser af fodbold over påsken. Her er et udpluk af de mest interessante resultater.

Klubsamarbejdet mellem de tidligere ærkerivaler fra Thyborøn og Harboøre fik en god start på sæsonen, da Team Tangen skærtorsdag sejrede 3-1 på udebane over naboerne fra RLK i serie 3. Efter en målløs 1. halvleg satte Jakob Lyng Kristensen fut i kampen med to hurtige mål kort efter pausen, inden Victor Nørby og RLKs Steffen Højland Boel med hvert et mål lukkede kampen.

Bysbørnene fra Lemvig GF lagde ligeledes godt fra land i serie 2 med en 3-0 sejr på udebane over Faster/Hanning. I samme pulje åbnede Måbjerg ligeledes mod Faster/Hanning, da det påskemandag blev deres tur til at spille første kamp. Måbjerg vandt en sikker 5-2 sejr, hvor både Oliver Bach-Andersen og Jeppe Grandahl blev dobbelte målscorere.

Også Mejrup GU har sit førstehold placeret i den samme serie 2-pulje. De måtte til gengæld se gæsterne fra Spjald køre tilbage sydpå med en 1-0 sejr i bagagen. Så gik det noget bedre for klubbens Jyllandsserie damer, der vandt en storsejr på 7-0 over Ringkøbing IF.

Påskemandag var Holstebro Boldklubs divisionsreserver også i aktion i Jyllandsserien. Ligesom førsteholdet var andetholdet også en tur i det nordjyske, hvor det blev til en tur i maskinen på AaBs anlæg i det østlige Aalborg. Nordjyderne vandt 4-1 efter 3-0 ved pausen i en kamp, hvor Sebastian Lau fik lov til at pynte på resultatet på et straffespark i 89. minut.

Sidst, men ikke mindst, skal vi en tur forbi serie 3-oprykkerne fra Struer-Humlum, som noterede sig for den anden sejr på stribe siden oprykningen. På kunstgræsset ved Struer Energi Park vandt holdet 2-0 over Sundsøre/Roslev. Begge mål blev scoret af topscorer Marc Hviid, der dermed har lavet hele seks mål i de to første kampe.

Stort og småt fra serierækkerne er en kort gennemgang fra nogle af de seneste højdepunkter i den nordvestjyske seriefodbold. Redaktionen vælger nedslagene ud fra nyhedsværdi og de tilgængelige data på kampene, men der er ikke tale om en minutiøs gennemgang af alle lokale seriehold. Tip til gode historier modtages gerne på sporten@dagbladetholstebro.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

HB skifter ud på trænerbænken

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce