x
Annonce
Erhverv

Stort rykind for at købe stedmoderblomster

Det lykkedes at få solgt en stor del af stedmoderblomsterne fra gartneriet i Lemvig. Privatfoto: Tommy Bomholt Gay

Lemvig: - Der var på et tidspunkt så mange biler, at det var nødvendigt med trafikregulering i Sønderbjerg. Der var rigtig mange, der gerne ville hjælpe os ved at købe nogle af vores mange stedmoderblomster. Det er dejligt at opleve sådan en lokal opbakning, siger indehaveren af Gartneriet Lemvig, Tommy Bomholt Gay.

Gartneriet Lemvig - som Tommy Bomholt Gay driver sammen med sin hustru, Susanne Lund - har i øjeblikket en stor produktion af stedmoderblomster, som det er svært at komme af med, fordi folk generelt handler meget mindre i disse coronatider. De 65.000 stedmoderblomster skal gerne ud af de store drivhuse for at give plads til produktionen af sommerblomster. En del af blomsterne skal afsættes til kirkegårde, og det forventes også at ske. Desuden er en stor del møntet på privat salg.

For at fremme salget havde gartneriet i lørdags lavet et drive in-tiltag, hvor man kunne blive i bilen og få leveret de ønskede stedmoderblomster. Man kunne så betale med MobilePay. Samtidig fik man ved køb af stedmoderblomster et gavebevis foræret - et gavebevis, der kan bruges senere på året.

- Det er vigtigt, at man i disse tider bakker op om de lokale butikker og virksomheder, og den opbakning oplevede vi i lørdags, siger Tommy Bomholt Gay.

Nu er Danmark lukket ned til mindst den 13. april, og det kan godt bekymre Tommy Bomholt Gay.

- Det vigtigste er folks helbred, men det er klart, at det giver en usikkerhed for vores virksomhed - ganske som det gør for mange andre butikker og virksomheder. Vi skulle gerne være midt i vores mest travle tid på året, men vi har ikke så travlt, som vi gerne skulle have, siger Tommy Bomholt Gay.

Gartneriet bringer gerne varer ud, hvis kunderne ønsker det, og de ønskede varer kan også stilles frem, så folk kan hente dem uden for gartneriet og dermed ikke skal ind i butikken.

- Vi er klar til at levere på den måde, som kunderne gerne vil have det, siger Tommy Bomholt Gay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bæverplan har mange huller

Annonce