Annonce
Lemvig

Efter sommersucces: Streetfood åbner igen til jul med flæskesteg på pizzaen

Philip Bæk Hedegaard, Freja Svankjær og Gry Sørensen er klar i eGastro Streetfood frem til jul. Foto: eGastro
eGastro Streetfood følger succesen fra i sommer op med en ny omgang frem til jul
Annonce

Lemvig: I sommer havde eGastro Streetfood stor succes på Lemvig Havn. Den sorte container er blevet stående, og det har en god forklaring. Den åbner nu igen med fokus på julehygge frem til jul.

- Vi lever stadig højt på den glæde og de mange glade gæster, vi mødte på havnen i sommer. Det var en fantastisk oplevelse at være med til. Derfor var det et helt naturligt skridt at tage fat i kommunen og forhøre, om vi kunne få lov til at holde åbnet i julemånederne også, fortæller Thomas Henriksen, der står bag eGastro.dk og eGastro Streetfood.


Vejret kan vi ikke styre, men vi håber at folk er klar til at bakke op om idéen og komme ned og hygge sig med varme drikke og skabe en dejlig julestemning

Thomas Henriksen, eGastro Streewtfood


eGastro Streetfood bød i sommer på pizzaer fra stenovn, fadøl, flødeboller, hjemmelavet is, kaffe og meget mere. Der bliver mange gengangere, men også nyheder så som æbleskiver, varm kakao og juleøl i den sorte container.

Annonce

Andre varer

- Hvor det i sommer var drinks, rosé og is, så er det lidt nogle andre ting, vi har fundet frem til juletiden. Vi har blandt andet en helt særlig pizza med flæskesteg og rødkål, en ny juleflødebolle, og så laver vi en rigtig lækker hjemmelavet gløgg, som man kan varme sig på, fortæller Thomas Henriksen

Sofie Svankjær, Clara Henriksen og Freja Svankjær sørger for julestemning ved den sorte container. Foto: eGastro

Og netop varme eller mangel på samme er nok det, der umiddelbart kunne bekymre i forhold til at sidde udenfor i december.

- Vejret kan vi ikke styre, men vi håber at folk er klar til at bakke op om idéen og komme ned og hygge sig med varme drikke og skabe en dejlig julestemning, siger Thomas Henriksen.

eGastro Streetfood holder åbent alle weekender indtil jul samt udvalgte hverdage og dagene op til juleaften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce