Annonce
TTH Damer

Stregkriger forlader TTH efter sæsonen: - Jeg har vist, at jeg er klar til at tage et skridt op

- Jeg har været rigtig glad for alle i klubben, så det kommer til at gøre ondt at skulle sige farvel. Men jeg har fået et spændende tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, siger Kaja Kamp, der er færdig i TTH efter denne sæson. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Kaja Kamp forlænger ikke sin kontrakt med TTH Holstebro, der udløber efter sæsonen. Hun fortsætter i stedet karrieren i Metzingen fra toppen af den tyske Bundesliga.
Annonce

Holstebro: Hun har været en af sæsonens største profiler hos TTH Holstebros damer, men når sæsonen er slut, er det også enden på opholdet i det nordvestjyske for Kaja Kamp.

Hendes kontrakt udløber efter sæsonen, og hun har valgt ikke at forlænge opholdet, da der er tikket et tilbud ind, som hun ikke kan sige nej til. Tilbuddet er kommet fra tyske Metzingen, der efter sommer får glæde af stregspilleren.

Det var dog ikke nogen let beslutning for Kaja Kamp, der har tænkt situationen grundigt igennem.

- Det har været en helt vildt svær beslutning. Jeg kunne sagtens se mig selv fortsætte et år mere, men jeg synes også, at tiden var til at prøve noget nyt, og når sådan et tilbud kommer, er man nogle gange nødt til at slå til, siger hun.

Stregspilleren er i gang med sin anden sæson i TTH, som hun kom til efter at have været med til at spille EH Aalborg op i ligaen. Hun kom som et relativt ubeskrevet blad, men hun forlader klubben som en af de vigtigste spillere i truppen.

- Jeg ville ikke have slået igennem, hvis ikke Pether (Krautmeyer, red) havde givet mig så meget tillid, så det er jeg selvfølgelig meget taknemmelig for, siger hun.

Annonce

Afgørende rolle

I sidste sæson blev hun kåret til årets spiller i klubben, på trods af at det var hendes første sæson som TTH-spiller. Det høje niveau blev taget med ind i denne sæson, hvor hun har været afgørende i begge ender af banen.

Det er nok heller ikke nogen hemmelighed, at TTH gerne havde fundet kuglepennen frem og gjort en kontraktforlængelse klar. Men Kaja Kamp har altså valgt, at det næste skridt i karrieren ikke skal være i Holstebro, men at turen i stedet går til udlandet.

- Jeg har fået vist, at jeg godt kan være med, og nu vil jeg gerne tage et skridt op, siger hun.

Det har været to år i TTH-trøjen med to forskellige roller. Hvor hun i første sæson var den nye pige i klassen, har hun i denne sæson været en af dem, der har skullet gå forrest og forsøge at banke noget gejst ind i holdet, når der har været modvind.

- Det har været lidt hårdt at skulle hive de unge piger op, når vi har tabt stort. Men jeg har lært meget af det, og jeg har været rigtig glad for min tid her, og det bliver selvfølgelig vemodigt at sige farvel, siger Kaja Kamp, der ærgrer sig over, at hun ikke kunne være med til at spille klubben i slutspillet i denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce