Annonce
Struer

Struer Energi Park skyder sæsonen i gang med gratis tophåndbold

Centerchef Peder Pedersen er i den grad klar til den nye sæson, som sættes i gang lige om lidt. Privatfoto
Om ganske få uger kan foreningslivet igen begynde at boltre sig i Struer Energi Park, som indleder sæsonen med lidt af en håndboldkamp
Annonce

Struer: Nu varer det ikke længe, før der igen er godt med aktivitet i Struer Energi Park.

Det oplyser centerchef Peder Pedersen, som kan berette, at foreningslivet starter op i uge 33, som begynder med mandag 10. august.

Håndbolde vil dermed igen kunne kastes, fjerbolde slås over nettet, og svømmetag tages i vandet for bare at nævnte et par eksempler.


Der var knald på i to haller og på sportspladsen.

Peder Pedersen, centerchef, Struer Energi Park


Traditionen tro indleder gymnastikken sæsonen lidt senere, men kan man ikke vente så længe på sport i rammerne af Struer Energi Park, er der også råd for det.

- Vi tyvstarter 8. august med tophåndbold, hvor TTH Holstebro spiller mod Mors-Thy, fortæller Peder Pedersen.

Der er tale om en træningskamp, som er gratis at overvære, forklarer centerchefen, som må lukke cirka 300 publikummer ind til opgøret.

- Vi har snakket med politiet om setuppet, og folk kommer til at sidde på hvert andet stolesæde forskudt mellem rækkerne, siger Peder Pedersen:

- Alle gæster vil blive guidet ind til deres pladser, og så håber vi bare på en rigtig god dag, og at TTH Holstebro får en sejr i hus i Struer Energi Park.

Annonce

Børnene elskede det

Der er aftalt endnu en håndboldkamp med TTH Holstebro i Struer - en kamp, der formentlig vil blive afviklet til januar.

Den nye sæson i Struer Energi Park vil blive skudt i gang så normalt, som situationen nu en gang tillader det og dermed i fuld respekt for de aktuelle corona-regler.

Alle forholdsregler tages - ellers er alt som før, lyder det fra Peder Pedersen, der blandt andet har regnet på, hvor mange der må være i de forskellige rum.

Alt har dog ikke ligget stille hidtil. I den forgangne uge var i alt 82 børn fra Struer Kommune tilmeldt det, der hedder Pulsskolen.

- Der var knald på i to haller og på sportspladsen, fortæller Peder Pedersen, som kort forklarer, at Pulsskolen er et tilbud om at komme og prøve forskellige idrætsgrene.

- Børnene elskede det, og det blev gennemført topprofessionelt, så vi håber, det vender tilbage, siger centerchefen, som nu altså for alvor kan gå i gang med forberedelserne til sæsonstarten.

Annonce
Annonce
Lemvig

Stjal brevpapir til bedrageriforsøg

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ældre mand overholdt ikke vigepligt

Holstebro For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Coronavirus

Live: Ingen enighed efter timelange forhandlinger om næste fase af genåbning

Lemvig

Surfere får sæsonpremiere i Lemvig

Annonce