Annonce
Navne

Struer-fotograf optaget på Kunstnernes Efterårsudstilling

Et af Kirstine Fryds seks fotografiske værker. Foto: Kirstine Fryd
Kirstine Fryd, der er født og opvokset i Struer, har seks fotografiske værker med på den prestigefyldte Kunstnernes Efterårsudstilling.
Annonce

Hjerl Hede: Seks fotografiske kunstværker, der er optaget på Frilandsmuseet Hjerl Hede, er i øjeblikket udstillet på den prestigefyldte og traditionsrige Kunstnernes Efterårsudstilling i København. Kunstneren bag de fotografiske værker er Kirstine Fryd, der er født og opvokset i Struer. Kirstine Fryd har fotograferet de seks værker på Hjerl Hede under levendegørelsen. Hun indsendte dem til den traditionsrige, censurerede kunstudstilling Kunstnernes Efterårsudstilling 2019 i København, hvor de blev antaget. Udstillingen åbnede den 1. november og kan ses frem til og med den 17. november.

Struer-kunstneren er kommet gennem et snævert nåleøje og er blevet en del af et eksklusivt, lille selskab. Hele 546 kunstnere med mere end 2000 værker ansøgte nemlig om at komme med på dette års udstilling. Årets jury udvalgte 40 kunstnere med i alt 103 værker.

Kirstine Fryd har en masteruddannelse i dokumentarfotografi fra London College of Communication.

Ansøgernes værker bliver vurderet gennem tre bedømmelsesrunder – to digitale og én fysisk – og under bedømmelsen har juryen hverken adgang til kunstnernes navn, alder eller køn og vurderer derfor alene det enkelte værk alene på baggrund af den kunstneriske kvalitet. Årets jury består af kunstnerne Vibeke Mejlvang (fra kunstnerduoen Hesselholdt & Mejlvang), Peter Land, Larissa Sansour og John Kørner samt kunstredaktør og kritiker Maria Kjær Themsen. meja/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Stort fremmøde til valget

Lemvig

Menighedsråd slår sig sammen i 2021

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce