Annonce
Kultur

Struer har nu fået sin helt egen julesang - se og hør den her

"Jul i hele byen" er nu på gaden og kan både ses og høres ude på det store internet.
Annonce

Struer: Så kom den - Struers helt egen julesang "Jul i hele byen", der er lavet af den blot 22-årige Kira Goul-Jensen fra Struer.

Hun kom selv med ideen - i form af tekst og melodi - og har også stået for at få hele projektet kørt igennem.

Det har hun blandt andre sammen med Jørgen Kleon Jeppesen, der er organist ved Struer Kirke og selv er med på julenummeret. Han spiller klaver og har arrangeret det, korene synger, og været med til at arrangere, hvilke instrumenter der skulle med.

Og det er gennemgående et projekt med lokale folk, hvilket eksempelvis gør sig gældende på korsiden, hvor det er de tre lokale kor - Side by Side, Good Vibrations og Struer Kirkekor - som synger med på "Jul i hele byen".

Annonce

Mere universelt

Om den nye julesang har Kira Goul-Jensen tidligere fortalt, at:

- Det er en stemning af, hvordan det lige så stille bliver mørkere, og at vi selv er nødt til at skabe hygge ved at få nogle lys rundt omkring. Hvordan det er hyggeligt, når der kommer sne, og det dufter af brændte mandler i gaden. Jeg forestillede mig selv gå rundt i byen, mens jeg skrev den og prøvede at skrive ned, hvordan juletiden er.

Med den nye julesang er også en video, som Lydens By-værkstedet står bag, og det er også Jesper Lundager derfra, som har indspillet og produceret nummeret.

Årets julesang er ifølge kvinden bag en mere universel en af slagsen. Den handler ikke kun om Struer, som det mere var tilfældet i 2018, hvor Struer også fik sin helt egen julesang, men der er så til gengæld en hel masse fra Struer med på den.

Det er Kira Goul-Jensen her, som står bag årets julesang i Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce