Annonce
Struer

Struer jagter hollandske talenter

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) bakker op om det fælleskommunale fremstød i Holland. Arkivfoto: Tommy Kofoed

Kommunerne i Business Region MidtVest og Vestalliancen, hvoraf Struer Kommune er en, er gået sammen om en målrettet jagt på udenlandsk arbejdskraft.

Struer: Virksomheder i Midt- og Vestjylland mangler kvalificeret arbejdskraft i en grad, så kommunerne i Business Region MidtVest og Vestalliancen, hvoraf Struer Kommune er en, er gået sammen om en målrettet jagt på udenlandsk arbejdskraft.

Derfor deltager kommunerne med en fælles stand på den hollandske karrieremesse Emigration Expo for at markedsføre Midt- og Vestjylland som et godt sted at arbejde og bo overfor de omkring 11.000 potentielle, fortrinsvis hollandske arbejdstagere, der forventes at besøge messen.

Thomas Fast fra Struer Kommune og Helle Linde Svenningsen fra Skive Kommune skal repræsentere de syv kommuner, som ud over Skive og Struer tæller Lemvig, Holstebro, Herning, Ringkøbing-Skjern og Ikast-Brande.

Med sig har de promoveringsmateriale, viden om det midt- og vestjyske arbejdsmarked og boligsituation og ikke mindst en bunke konkrete jobopslag fra regionens virksomheder - indtil videre 45 opslag fra 30 virksomheder.

Den enkelte deltagende kommunes udbytte i Holland kommer derfor an på, hvilke konkrete kontakter og kompetenceprofiler, den fører med sig, og hvor der er virksomheder til at aftage dem.

Struer Kommunes borgmester Niels Viggo Lynghøj bakker op om deltagelsen på Emigration Expo.

- Vi arbejder målrettet med at understøtte lokale virksomheder i deres vækst med de muligheder, vi har som kommune. En forhindring for vækst, vi ofte hører fra virksomhederne, er adgangen til den rette arbejdskraft. Derfor er deltagelsen ved Emigration Expo en mulighed for samlet at markedsføre både karrieremuligheder og bestemt også vores kommuner, siger Niels Viggo Lynghøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mobile fabrikker over hele verden

Annonce