112

Struer-Thyholm Taxa solgt til kollegerne fra Kalø og Harboøre

Lars Nørby (t.v.) og Heine Kure gik i 2014 sammen om driften af Struer-Thyholm Taxa. Nu er virksomheden solgt, og driften overtages allerede i morgen af Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland. Her ses Heine Kure (t.h.) sammen med taxa-selskabets tidligerer driftsleder, Jonas Ilsgard. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Kærlighed og stress fik ejerne af Struer-Thyholm Taxa til at sælge forretningen til kolleger fra Harboøre og Kalø.

Struer: Efter en lang karriere i branchen har ejerne af Struer-Thyholm Taxa smidt håndklædet i ringen og solgt virksomheden med 12 biler til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland.

Aftalen blev underskrevet i går, og umiddelbart efter fik chaufførerne og de mange afløsere, som har job bag rattet i den lokale taxa-virksomheds biler, besked om, at Inger Terkildsen og Brian Bjerg overtager ansvaret for taxakørslen i både Struer og på Thyholm allerede i morgen, onsdag den 15. maj.

- Men salget har været længe undervejs, fortæller Heine Kure efter cirka 25 år i branchen.

Først var han i cirka 15 år formand for Struer Taxa, og i 2014 etablerede Heine Kure så Struer-Thyholm Taxa i et samarbejde med Lars Nørby.

I 2018 blev Struer-Thyholm Taxa tilknyttet det landsdækkende samarbejde i taxa-kæden 4x27, og sådan fortsætter det.

- Vi har købt hele pakken. Så udadtil vil der ikke ske ændringer, fortæller Inger Terkildsen fra Kalø Taxi.

Vi har købt hele pakken. Så udadtil vil der ikke ske ændringer.

Inger Terkildsen, Kalø Taxi

Stress i rygsækken

Salget er gennemført, efter at Lars Nørby har valgt at følge kærligheden og er flyttet til Randers med kæreste og barn, og Heine Kure har selv været ude af stand til at vende tilbage for fuld kraft, efter at han gik ned med stress i starten af oktober 2018.

- Som psykologen siger det, var det ikke kun det helt aktuelle arbejdspres, der gjorde det. Det var også alt det, jeg slæbte rundt på i rygsækken efter årene som formand for Struer Taxa, forklarer han.

- Så jeg var helt væk i både oktober og november, og i år har jeg slet ikke selv været ude at køre. Et par timers arbejde med det administrative på kontoret om dagen er stadigvæk så rigeligt for mig, fortæller han.

Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi vil samarbejde om driften af Struer-Thyholm Taxa på tværs af Jylland, og Inger Terkildsen er helt tryg ved, at det kommer til at fungere.

- Vi har kendt hinanden i mange år som gode kolleger og fra bestyrelsen i Økonomisk forening for persontransport - en forening, som blev etableret for mange, mange år siden i Vestjylland, fortæller hun.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Tidligere stemmesluger for DF vil tilbage som socialdemokrat: Jeg tror, jeg var gået uanset hvad

Kultur

Er det en skraldespand? Ny udstilling åbner på museet i dag

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Struer

Hvordan lyder Limfjorden mon, hvis man ligger på bunden af den?

Struer For abonnenter

Nu er der plantet persille i sandkassen

112

Mand fundet død ud for Venø

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

Struer

Regn til nye sansehaver

Annonce