Annonce
Navne

Studenterne mindes om kulturens værdi

Bent Tilsted fra Marens Vennelaug har igen taget initiativ til, at årets studenter hyldes ved Giacometti-skulpturen. Det sker fredag eftermiddag. Arkivfoto: Lars Rask Vendelbjerg

Holstebro: Dorthe Kollos klassiske hit “En sød student fra Holstebro” vil fredag eftermiddag gjalde ud over pladsen ved Det Gamle Rådhus i Holstebro som en hyldest til nogle af årets studenter. Meget tæt på klokken 17, hvor et par hundrede handelsstudenter kommer forbi for at blive hædret og få overrakt Holstebros KulturDiplomer i anledning af deres afsluttende eksamen.

De kommer fra Nørreport og går efter diplomuddelingen videre til Store Torv.

Seancen er arrangeret af Marens Vennelaug og koordinator på Odin Teatret, Ulrik Skeel, holder en lille tale for de unge studerende, som bliver mindet om Giacometti-skulpturen Maren og kulturens betydning for deres videre færd i livet.

- I dagens anledning pyntes Maren naturligvis både med blå studenterhue og blomsterkrans, når de unge studenter får KulturDiplomerne overrakt, fortæller Bent Tilsted fra Marens Vennelaug, der fostrede ideen sidste år.

Han opfordrer publikum til at komme og overvære den højtidelige stund.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce