Holstebro

Summer Comedy Holstebro med verdensnavn

Simon Talbot vil med med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde underholde ved Summer Comedy Holstebro 2019 lørdag 3. august. PR-foto
Summer Comedy er det første sted i Danmark, der kan præsentere den engelske mind controller, tryllekunstneren Maddox Dixon.

Holstebro: Der er Summer Comedy Holstebro 2019 lørdag 3. august i Lystanlægget, Holstebro.

- I samarbejde med en række stærke lokale sponsorer kan vi nu stolt præsentere det bedste program, vi nogensinde har haft, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

- Summer Comedy er et standup show for folk i alle aldre - en sommeraften med en række af landets bedste komikere, heriblandt Simon Talbot, Jakob Thrane og Mads de Krak. Helt ekstraordinært har vi fået æren af at være det første sted i Danmark, der kan præsentere den engelske mind controller Maddox Dixon, som siges at være en af verdens bedste tryllekunstnere.

Maddox besluttede sig for at blive fuldtids tryllekunstner, da Chris Martin fra Coldplay inviterede ham til at åbne for dem på deres "Head Full Of Dreams" turné i USA i 2017.

En comedy darling

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy darlings, der med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne. Talbots succes foregår ikke kun på de skrå brædder men også på TV.

Mads de Krak er en af Danmark yngste komikere. På trods af den unge alder har Mads allerede sikret sig en semifinaleplads ved DM i stand-up 2017, en finaleplads i 2018 ved selv samme konkurrence og været en af "de nye skud" på Zulu Comedy festival showet i 2017.

Jakob Slot Thrane er et komikertalent med et helt unikt udtryk. Han er en af de mest talentfulde og erfarne unge komikere, og hans allerede otte års erfaring gør at han altid er et solidt navn at smække på plakaten til et show.

0/0

Tophistorier

Annonce
Holstebro For abonnenter

Til minde om: Omsorgsfulde Bodil syntes, det var for farligt at få børn, og man forstår hende...

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

10 skarpe: Hvorfor skal vi have minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver?

Kultur

Efter årets Rock: Formand ser positivt på fremtiden

Tophistorier

Kultur

Galleri: Endnu mere Rock i Holstebro

Holstebro For abonnenter

Jeg tror jo ikke, at festivalen kan fungere, hvis jeg ikke er her

Holstebro For abonnenter

Socialisten fra Thorsminde er klar til flere valg

Holstebro

Efter katastrofevalg: Vanopslagh vil slå koldt vand i blodet

Holstebro

Lottovinder i Holstebro Kommune løb med tocifret millionbeløb

Annonce