Annonce
Struer

- Summer Days har været en succes

De mange restriktioner og regler i forbindelse med Covid-19 til trods er det lykkedes at få opbakning fra arrangører, foreninger og gæster til Summer Days på havnen i Struer. Så meget, at debutåret 2020 meget vel kan danne model for fremtiden. Foto: Steffan Skov
Opbakningen og stemningen har imponeret, og erfaringerne er så gode, at 2020 kan blive det første af flere år med sommeraktiviteter på havnen, siger projektleder
Annonce

Struer: Hverdagen er så småt ved at være tilbage efter en sommerferiesæson 2020, der på flere måder har været anderledes.

På grund af Covid-19 har mange danskere valgt at holde ferien hjemme. Mange har også benyttet lejligheden til at gå på opdagelse i kongeriget, og det har også sendt flere gæster til Lydens By.

Det vidner besøgstallet hos de lokale kulturinstitutioner og campingpladser blandt andet om.


Det er gået virkelig godt - og det er målt på såvel den lokale opbakning fra handelsliv, foreninger og borgere som tilstrømningen af gæster udefra.

Claus Søndergaard Petersen, projektleder, Summer Days


Så pilotprojektet Summer Days på havnen i Struer kunne formentlig ikke have fået bedre muligheder for at prøve sin holdbarhed af.

Lederen af pilotprojektet Summer Days, Claus Søndergaard Petersen, er da helt overordnet heller ikke i tvivl om, hvordan han skal bedømme projektet.

Annonce

- Et godt afsæt

- Det er gået virkelig godt - og det er målt på såvel den lokale opbakning fra handelsliv, foreninger og borgere som tilstrømningen af gæster udefra, siger Claus Søndergaard Petersen.

Han roser også samarbejdet mellem de mange aktører og kommunen, som har fungeret smidigt.

- Samtidig har arrangørerne tacklet en ny virkelighed med restriktioner og krav i forbindelse med Covid-19 både seriøst og flot, siger Claus Søndergaard Petersen.

Gør erfaringerne fra i år, at der er basis for eventuelt at gentage Summer Days næste år?

- Jeg mener bestemt, at det her kan være et godt afsæt. Formålet har været at få havnen og byen til at hænge bedre sammen. Det, synes jeg, er lykkedes. Foreningerne har været med til at vise, hvordan havnen kan bruges på en anden måde, siger Claus Søndergaard Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce