Annonce
Struer

Summer Days i Struer: Frisk luft i attraktioner

Carl Henrik "Calle" Lyngs og Hop & Rul er klar til at byde indenfor til de mange attraktioner ved Summer Days på havnen i Struer. Foto: Steffan Skov
Summer Days åbnede mandag med Hop & Ruls store aktivitetsområde på havnen - nu er der frit slag til at boltre sig de kommende seks uger
Annonce

Struer: På en dag, der var en del mere autum (efterår, red.) end summer, åbnede Summer Days i Struer mandag lige over middag.

Her stod Carl Henrik "Calle" Lyngs klar til at byde velkommen til små og halvstore i en udendørs sommerudgave af Hop & Rul i coronaforklædning.

Vejrguderne kvitterede med en åbningssalut i form af en tung byge hen over arealet, bare så det ikke støvede for meget.

For Calle og de frivillige er åbningen kroningen af mange dages arbejde med attraktioner og indretning af arealet ved havnen.

Blandt andet etableringen af beachvolley-banen, der krævede et lastvognstog og 75 kubikmeter sand for at blive til virkelighed.

I den forbindelse er det måske passende at gentage, at hvis man mangler sand til sandkassen eller sin egen beachvolleybane, så er man mere end velkommen til at hente en enkelt skovlfuld eller hele banen, når Summer Days er slut om seks uger, siger Calle.

Annonce

Vær opmærksomme

Arealet er inddelt i flere zoner, hvor der maksimalt må opholde sig 25 personer ad gangen. Det har været lidt af et puslespil at få restriktioner og regler til at gå op i en højere enhed. Men mandag formiddag var alt klar. Næsten.

For Calle ville for en ekstra sikkerheds skyld gerne have politiets endelige godkendt-stempel på indretningen af pladsen.

- Jeg vil rigtig gerne i en dialog og også gerne vejledes, hvis der er ting, der skal ændres. Det her er hjerteblod for mig, og det handler om min og min families eksistens og virksomhedens fremtid. Så det skal ikke stå og falde med detaljer, siger Calle.

De mange attraktioner, som børn og voksne kender fra Hop & Rul, står nu klar til at blive indtaget som en vigtig del af Summer Days.

I lyset af de mange restriktioner og regler om Covid-19, så er opfordringen klar fra Calle.

- Kom endelig og slå jer løs. Men især til forældrene: I skal være ekstra opmærksomme på affald og jeres børns adfærd. Det skal være en tryg og sikker oplevelse at være her. Både hvad angår hygiejne og afstand, siger Calle.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce