Annonce
Navne

Sundhedschef stopper og intern chef konstitueres i stillingen

Anette Colding Brun, der pr. 1. april konstitueres som sundhedschef. Pressefoto
Efter næsten fire år som sundhedschef stopper Jens Bejer Damgaard ved udgangen af marts i Holstebro Kommune for et nyt arbejde som forvaltningschef i Sundhed og Omsorg i Århus Kommune. Sekretariatschef Anette Colding Brun konstitueres som sundhedschef

Holstebro: Under hele corona-pandemien har sundhedsområdet været under pres, og det afsæt kan udfordre både organisationen og en kommende ny sundhedschef.

Den aktuelle nedlukning giver desuden ikke mulighed for at genbesætte stillingen under de optimale rammer, og komplicerer opgaven i at lære området at kende, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg skal sætte rammen for det strategiske fokus, som jeg ønsker af en kommende sundhedschef. Aktuelt er sundhedsområdet stadig i høj grad påvirket af corona-krisen. På den baggrund har jeg valgt en midlertidig løsning, som samtidig giver mig den tid, der skal til for at rammesætte et langsigtet perspektiv på sundhedsområdet, hvor corona ikke i samme grad dominerer dagsordenen, fortæller direktør for Social og Sundhed, Lone Becker Kjærgaard i pressemeddelelsen.


Aktuelt er sundhedsområdet stadig i høj grad påvirket af corona-krisen. På den baggrund har jeg valgt en midlertidig løsning, som samtidig giver mig den tid, der skal til for at rammesætte et langsigtet perspektiv på sundhedsområdet.


Det er derfor besluttet, at der i første omgang laves en midlertidig ordning, så direktøren kan få tænkt sig godt om i forhold til en fremtidig profil til chefstillingen, og til hvilke dagsordener, der skal fylde ved en ansættelse.

I den mellemliggende periode løses ledelsesopgaven med interne ressourcer, hvor Anette Colding Brun pr. 1. april konstitueres som sundhedschef. Anette Colding Brun kommer fra en stilling som sekretariatschef i Social- og Sundhedsforvaltningen igennem en længere årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Irak-krigen tændte EL-profils politiske ild

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce