Annonce
Struer

Super-landevejen mellem Holstebro og Struer kører uden om regeringens planer for den kommende infrastruktur

Radikale Venstre opgiver ikke ideen om en 2+1-vej mellem Holstebro og Struer, selv om regeringen ikke har fundet plads til den i sit udspil for fremtidens infrastruktur. Foto: Morten Stricker

Struer: Der er ikke blevet plads til nogen super-landevej mellem Holstebro og Struer i regeringens udspil til fremtidens transport, som blev præsenteret torsdag.

Danmark fremad - Infrastrukturplan 2035 hedder det, og det kommer ikke som den helt store overraskelse for radikale Peter Vestergaard, at 2+1-vejen fra Struer til Holstebro ikke er med.

- Det havde jeg heller ikke forventet, lyder det fra byrådsmedlemmet i Struer, som før påske stod i spidsen for et krav om en super-landevej på strækningen fra Radikale Venstres side.

Annonce

- Den er med i vores udspil, som vi tager med ind til forhandlingerne (om en kommende infrastrukturplan, red.), siger Peter Vestergaard:

- Det er uambitiøst ikke at tænke på de små kommuner og deres adgangsforbindelser. Vi slås med demografien, og det er vigtigt med gode vejforbindelser, hvis vi skal kunne fastholde de unge.

Peter Vestergaard har dermed ikke opgivet ideen om en 2+1-vej fra Struer og til motorvejen ved Holstebro.

- Jeg ser det ikke som umuligt, at den kan komme med i planlægningen, men det bliver en stor opgave at få den med.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce