x
Annonce
Fodbold

Superliga-nedrykker henter målmandstræner fra Holstebro

Morten Jänichen (til venstre) skal i fremtiden uddanne målmændene hos Vendsyssel FF. Arkivfoto: Poul Erik Nielsen

Hjørring: FS Holstebro og Skive IK må på udkig efter en ny målmandstræner. Den tidligere Holstebro Boldklub-målmand Morten Jänichen har nemlig fået nyt job hos superliga-nedrykkerne Vendsyssel FF.

- Jeg sagde ja til Vendsyssel FF, fordi det er en utrolig spændende udfordring for mig i et ambitiøst setup. Min drøm er at komme til at leve af at være målmandstræner, og det kan jeg se mig selv i her, så det passer rigtig godt. Jeg kommer til at arbejde sammen med nogle rigtig dygtige målmænd, og mit job er, at gøre dem klar og skubbe dem til et niveau, hvor vi forhåbentlig kommer tilbage i Superligaen, fortæller Morten Jänichen i en pressemeddelelse.

Jänichen har de sidste fem år været tilknyttet DBU, hvor han har uddannet målmandstrænere, og i Vendsyssel er man sikre på, at det er en god mand, man har fået ind i klubben.

- Det har været vigtigt for os, at finde den rette afløser for Karim Zaza, og vi har fået rigtig mange informationer omkring Morten, og bulletinerne siger, at han er en faglig dygtig målmandstræner, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce