Navne

Superligadommer i bank-bestyrelse som den yngste

Mon Michael Tykgaard tager de gule og røde kort fra dommer-tilværelsen med til bestyrelsesmøderne i banken. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Michael Tykgaard, 41, HR-chef hos Midt- og Vestjyllands Politi og kendt Superliga-dommer i fodbold, kan nu også skrive bestyrelsesmedlem på sit cv. Han er indtrådt i Hvidbjerg Banks bestyrelse efter at have siddet i bankens repræsentantskab siden 2016. Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

- Der er i forvejen mange økonomiske profiler i bestyrelsen, og selv om jeg også har økonomisk indsigt qua min tidligere stilling som efterforsker i Økonomisk Kriminalitet, kan jeg bruge min nuværende stilling som HR-chef til at bringe relevante erfaringer fra hverdagen til bordet, siger Michael Tykgaard.

Med sine 41 år er Michael Tykgaard den yngste i bestyrelsen, men det ser han kun som en fordel: - Det vigtigste er at dele nye tanker og idéer, og det er også givtigt på tværs af generationer, siger han. Michael Tykgaard bor i midtbyen i Holstebro med sin kone Annie og deres to børn på 6 og 10 år. Han har tidligere arbejdet som efterforsker i økonomisk kriminalitet hos Politiet. Fritiden bliver hovedsageligt brugt på fodbold, hvor han siden 2010 har været Superligadommer. Siden 2012 har han været godkendt til at dømme kampe internationalt af det internationale fodboldforbund FIFA.

0/0

Tophistorier

Annonce
Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Sport

Riis har lukket Handbergs cykelhold: Det er vemodigt, men jeg er på ingen måde overrasket

Lemvig For abonnenter

Miljøtilladelse til smågrise-producent skal diskuteres i byrådet: Naboer vil have sagen i ny høring

Tophistorier

Lemvig

Viceforstander takker af efter 37 år

HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce