Annonce
Navne

Superligadommer i bank-bestyrelse som den yngste

Mon Michael Tykgaard tager de gule og røde kort fra dommer-tilværelsen med til bestyrelsesmøderne i banken. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Michael Tykgaard, 41, HR-chef hos Midt- og Vestjyllands Politi og kendt Superliga-dommer i fodbold, kan nu også skrive bestyrelsesmedlem på sit cv. Han er indtrådt i Hvidbjerg Banks bestyrelse efter at have siddet i bankens repræsentantskab siden 2016. Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

- Der er i forvejen mange økonomiske profiler i bestyrelsen, og selv om jeg også har økonomisk indsigt qua min tidligere stilling som efterforsker i Økonomisk Kriminalitet, kan jeg bruge min nuværende stilling som HR-chef til at bringe relevante erfaringer fra hverdagen til bordet, siger Michael Tykgaard.

Med sine 41 år er Michael Tykgaard den yngste i bestyrelsen, men det ser han kun som en fordel: - Det vigtigste er at dele nye tanker og idéer, og det er også givtigt på tværs af generationer, siger han. Michael Tykgaard bor i midtbyen i Holstebro med sin kone Annie og deres to børn på 6 og 10 år. Han har tidligere arbejdet som efterforsker i økonomisk kriminalitet hos Politiet. Fritiden bliver hovedsageligt brugt på fodbold, hvor han siden 2010 har været Superligadommer. Siden 2012 har han været godkendt til at dømme kampe internationalt af det internationale fodboldforbund FIFA.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce