Annonce
Fodbold

Superligaklub forlænger med Mejrup-træner

Thomas Thomasberg har forlænget i Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Randers FC forlænger kontrakten med cheftræner Thomas Thomasberg frem til sommeren 2023.
Annonce

Randers: Cheftræner Thomas Thomasberg har forlænget kontrakten med superligaklubben Randers FC, så den nu løber frem til sommeren 2023. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Det er en rigtig god nyhed for alle med interesse for Randers FC, at vi har forlænget samarbejdet med Thomas Thomasberg, for han har gjort det fremragende, og forlængelsen sikrer os vigtig kontinuitet fremadrettet, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Thomasberg, der privat er bosat i Mejrup ved Holstebro, har været i stillingen siden sommeren 2018, og han ser frem til endnu mere tid til at udvikle holdet.

- Det betyder, at det arbejde, vi har gang i, det kan vi forhåbentlig få flyttet endnu flere procenter, så vi kan rykke os til et endnu bedre niveau.

- Vi håber alle sammen, at vi hele tiden kan forbedre os både individuelt og som hold, og det vil jeg gerne være med til at være en del af. Jeg har et fantastisk samarbejde med de øvrige trænere i klubben, siger Thomasberg.

Randers endte uden for mesterskabsspillet i sidste sæson, men spillede sig frem til en playoffkamp til en plads i Europa, som dog blev tabt til Brøndby.

Aktuelt ligger Randers nummer seks i Superligaen.

- Sammen med sit trænerteam og spillerne har han skabt et godt fundament med gode resultater til følge. Thomasberg er enormt god til at udvikle både unge og etablerede superligaspillere, siger Søren Pedersen.

- Derfor passer han også utrolig godt ind i vores strategi med at udvikle egne spillere såvel som mere etablerede superligaspillere.

Ved siden af superligajobbet træner Thomas Thomasberg også ungdomsfodbold i Mejrup GU.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce