Annonce
Navne

Susanne Bøndergaard fik både blomster, vase og vers da hun rundede 25 år i mediehuset

Susanne Bøndergaard med kollegerne i Mediehuset Ringkøbing-Skjerns lettere forsinkede gave. Gaven var til gengæld perfekt, for Susanne elsker blomster. Foto: Christian Baadsgaard.
Den 1. januar rundede medierådgiver Susanne Bøndergaard 25 år på en meget omskiftelig arbejdsplads, der gør det spændende at gå på arbejde hver dag.

Ringkøbing-Skjern: Medierådgiver Susanne Bøndergaard er glad for blomster. Derfor brød hun også ud i et stort smil, da hendes kollega på Dagbladet, journalist Christian Baadsgaard kom med gaven - en flot, blå Morsø-vase.

Susanne havde ikke selv afsløret, at hun havde rundet de første 25 år for Mediehuset Ringkøbing-Skjern, så kollegerne opdagede det først, da hendes far, Niels Erik Olesen, kom med en smuk buket.

Det fik Baadsgaard til at supplere vasen med dette vers:

Annonce


Her i vores Dagblads-hule,

kan man intet skjule!

For vi står på tæer,

især for nyheder og skjulte jubilæer…

En blomst kom ind…

og straks løb indsamlingen som en vind!

Ja, det er knap at vi forstår;

at du virkelig har været her i 25 år.


1997 er længe siden,

men du har tilsvarende også samlet masser af viden,

om alt fra spaltemillimeter til banner og GROW…

Når du lister op, så må vi sige Woooowwww!

Men en ting er alfa omega,

og det er, at du er en fantastisk kollega.

Om så vi er tæt på at segne,

så kan vi med dig altid regne.


Du er altid munter, opmærksom og rar,

og her er gaven til vor kære jubilar:

Når du har haft travlt med at ase;

kan du nyde en buket i den medfølgende vase.

Så kære Susanne Bøndergaard:

Vi ønsker dig lykke og gode år.

Det andet jubilæum


25 år på samme arbejdsplads er flot. Men det er faktisk det andet jubilæum i Susanne Bøndergaards karriere.

- Jeg begyndte min karriere i mediebranchen hos Box 111, der blev startet af Annie Ørskov, og som senere blev en del af Ørskov Gruppen. Der var jeg både sekretær og annoncekonsulent. Faktisk mødte jeg Annie Ørskov allerede i min praktiktid på borgmesterkontoret i den daværende Skjern Kommune, så vi kendte godt hinanden, inden jeg blev ansat ved Box 111, siger Susanne Bøndergaard.

- Min primære kunde i Ørskov Gruppen var Bladet Helse. Det var rigtig spændende, og betød, at jeg havde mange kunder i medicinalbranchen på Sjælland, og en del rejsedage, siger Susanne Bøndergaard.

- Da jeg får Mathilde, vil jeg gerne være mere hjemme i Skjern. På det tidspunkt er min daværende mand, Kurt Bøndergaard, bychef i Skjern, og han bliver spurgt, om han også vil stå i spidsen for Ugeposten Skjern, som Midt-Vestjyske Distriktaviser A/S overtog den 1. december 1996. Det siger han nej til, men det passer lige til mig, så efter 10 år for Ørskov Gruppen, skifter jeg arbejdsgiver, og begynder den 1. januar 1997 på det nye arbejde. Det var en hård december med dobbeltjob, for jeg ville jo gerne afslutte arbejdet for Ørskov på en ordentlig måde, siger Susanne Bøndergaard.

Annonce

Aldrig kedeligt

Siden da er navnet på hendes arbejdsgiver skiftet mange gange, og det samme gælder arbejdsopgaverene. Derfor har det aldrig været kedeligt at gå på arbejde i Skjern og Ringkøbing.

- Jeg begyndte som reklamekonsulent for Ugeposten Skjern. Men i dag, hvor Mediehuset Ringkøbing-Skjern er en del af Danmarks næststørste mediekoncern, Jysk Fynske Medier, er arbejdet som medierådgiver langt mere alsidigt. Jeg kan nu sælge ind til 15 dagblade, 63 ugeaviser, radiostationer og en onlineløsning til mere end de 150 største sites i Danmark. Vores størrelse, datakendskab og samarbejdspartnere gør, at jeg kan hjælpe mine kunder med den bedste markedsføringspakke, siger Susanne Bøndergaard.

Hun har i løbet af de 25 år taget flere kurser i, hvordan man bedst servicerer kunderne, og har også en uddannelse i ledelse, men planen er ikke at blive leder, for hun har det rigtig fint som medierådgiver.

Annonce

Det bedste tilbud

- Der sker hele tiden noget nyt og spændende. Jeg har for eksempel lige overtaget en stribe kunder i Hvide Sande og Søndervig, som jeg glæder mig til at komme ud at besøge. Det er noget af det mest spændende ved at være medierådgiver. Jeg elsker at komme ud til kunderne, og være med til at afdække deres behov, så jeg kan give dem det bedste tilbud, der hjælper deres forretning bedst muligt, siger Susanne Bøndergaard.

- For nylig hjalp jeg en vognmand i Herning med en radiokampagne. Jeg har for eksempel også Skjern Håndbold og Bork Festival, som kunder. Det viser meget godt, hvilken alsidighed, der er i jobbet, siger Susanne Bøndergaard, der fremover får lidt mere tid på kontoret i Ringkøbing, så hun også kan være tæt på hendes nye kunder i Søndervig og Hvide Sande.

- Selv om vi er en del af en stor koncern med de fordele, det giver, er vi også et mindre mediehus, hvor alle i Skjern og Ringkøbing kender hinanden godt. Det kan jeg godt lide. Mine kolleger vidste for eksempel, at jeg er glad for blomster, siger Susanne Bøndergaard med et smil.

For nylig hjalp jeg en vognmand i Herning med en radiokampagne. Jeg har for eksempel også Skjern Håndbold og Bork Festival, som kunder. Det viser meget godt, hvilken alsidighed, der er i jobbet.

Susanne Bøndergaard


Susanne Bøndergaard

Susanne Bøndergaard er 56 år. Hun er født og opvokset i Skjern som datter af Inger og Niels Erik Olesen.

Efter at have levet det meste af sit liv i Skjern, flyttede hun for fem år siden til Lem sammen med sin kæreste Per Elkjær Jensen.

Susanne Bøndergaard har to børn; Mathilde og Mads, der begge bor i Aarhus. Mathilde er fysioterapeut og Mads er Kok. Der er ét barnebarn; Aksel.

Ud over at besøge familie og venner, er Susanne Bøndergaard glad for at rejse og opleve. Hun bruger også gerne tid i Ladies Circle og i biografen med venindeklubben. Formen bliver holdt ved lige med lidt løb og træning i Loop.


  
Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Direktør tilbage i håndboldmålet efter et halvt år med regneark

Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Lemvig For abonnenter

Frivillige sidder klar: Tingene skal laves i stedet for at blive smidt ud

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce