Annonce
Navne

Syrisk skrædder forærer nøgleringe til plejepersonale

Forrest skrædder Houzan Hanan. Bagerst ffra venstre projektleder Anja Klok Schou, plejecenterleder Susan Johanne Pedersen og udvalgsformand Jens Kristian Hedegaard. Pressefoto
Skrædder Houzan Hanan har fremstillet 500 nøgleringe, som han har foræret kommunen til fordeling blandt plejepersonalet som tak for deres indsats under coronakrisen.
Annonce

Holstebro: Houzan Hanan flygtede fra krigen i Syrien og kom til Danmark for seks år siden. I dag bor han og familien i boligområdet Trekanten i Holstebro, og han driver skræddervirksomhed i byen.

Houzan havde læst, at plejepersonalet var spændt hårdt for, og han ønskede at vise dem, at deres indsats er værdsat. I samråd med projektlederen af Den boligsociale helhedsplan i boligområdet Trekanten, Anja Klok Schou, valgte han, at gaven til dem skulle være nøgleringe.

Han designede og fremstillede derfor 500 nøgleringe i alle regnbuens farver.

- Jeg er så taknemmelig over alt det, Danmark og Holstebro Kommune har givet mig og min familie, og jeg ønsker at give noget tilbage. Plejepersonalet har været igennem en meget hård tid, og jeg vil give dem et klap på skulderen for deres flotte arbejde, fortæller Houzan i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune.


Plejepersonalet har været igennem en meget hård tid, og jeg vil give dem et klap på skulderen for deres flotte arbejde.

Houzan Hanan, skrædder.


Regnbuens farver symboliserer det sammenhold, der har været så stærkt og nødvendigt under coronakrisen.

Houzan har med hjælp fra sin familie lagt sine evner og frivillige arbejdstid i projektet. Derudover har Boligselskabet Holstebro, Boligselskabet Lejerbo og Boligselskabet NordVestBo støttet økonomisk til indkøb af materialer.

Gaven blev på plejepersonalets vegne modtaget af leder i Center for Plejecentre, Susan Johanne Pedersen, og formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard.

Nøgleringene fordeles blandt plejepersonalet henover sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce