Struer

Syv nye iværksætter-virksomheder prøver lykken i Struer

Rie Kold Pripsø byder velkommen til Sound Hub Denmark. Foto: Frede Stengaard
Virksomheder fra både Danmark Holland, Tyskland og Israel får en prøve på, hvad de kan få ud af at etablere sig med en mere permanent base i Struer.

Struer: Sound Hub Denmark har nu taget hul tredje runde af SoundTech Accelerator-programmet, som gerne skulle få mindre virksomheder og iværksættere fra hele Europa med gode ideer inden for udvikling af nye produkter inden for lyd og akustik i allerbredeste forstand til at vende blikket mod Struer.

I løbet af det seneste halve års tid med hektisk aktivitet i den tidligere B&O-bygning på Peter Bangsvej, er de fysiske rammer ved at tage form.

Indgangspartiet er både indbydende og lyst. Inde til venstre er der i et stort og åbent kontormiljø sat borde op og trukket kabler til et passende antal nye arbejdspladser.

- Vi fik lige fået bordene sat op, fortalte Rie Kold Pripsø, som står i spidsen for driften af det nye Sound Hub i Struer sammen med Peter Petersen, da hun i går inviterede avisen med på en rundvisning, som blandt andet førte længere ind i labyrinten, hvor iværksætterne fra syv virksomheder fra både Danmark, Holland, Tyskland og en enkelt fra Israel var samlet for at præsentere deres idéer.

Nu følger så et seks måneder langt program, som i bedste fald skal få bare en enkelt eller to af deltagerne i det tredje accelerator-forløb til at etablere sig med en mere permanent base i det nye iværksættermiljø i Struer, hvor den primære fordel for de nye virksomheder vil være et velfungerende netværk og direkte adgang til sparring og udvikling i et tæt samarbejde med de etablerede giganter inden for udvikling af lyd og akustik som B&O og Harman.

Nu får syv nye virksomheder muligheden for at prøve, hvordan det kan fungere i praksis: Tre fra Danmark, Norly & Friends, The ASE IVS og Idun Audio ApS, Ouborg & Gatin BV fra Holland, Hearable Labs og Pianini GmbH i.G. fra Tyskland og Voiceitt fra Israel.

Iværksætterne fra både Danmark, Tyskland, Holland og Israel er her samlet for at præsentere deres idéer som en start på det seks måneder lange forløb i Struer. Frede Stengaard
0/0
Annonce
Struer

Lokoførerne har fået et ultimatum: Flyt til Esbjerg, Fredericia eller Aarhus, hvis du vil beholde jobbet

112

Tre personer stadig i kritisk tilstand efter frontalsammenstød

Struer For abonnenter

Fik selv en "fisker"lussing af vælgerne, men: - Jeg har fået mit Danmark tilbage

112

Opdateret: Voldsom trafikulykke - 13 kvæstede, heraf tre alvorligt

Erhverv For abonnenter

Sonne lukker - nye virksomheder opstår

Struer

Smerter tvinger hende til at sælge butikken

Struer For abonnenter

Politikere om helhedsplanen: Vi er mere end klar på at lytte til jer

Struer

Orla Østerby kan score på fremgang

Struer

Plejepersonale til politikere: Kom med en nødplan ellers ender det galt

Annonce