Struer

Syv nye iværksætter-virksomheder prøver lykken i Struer

Rie Kold Pripsø byder velkommen til Sound Hub Denmark. Foto: Frede Stengaard
Virksomheder fra både Danmark Holland, Tyskland og Israel får en prøve på, hvad de kan få ud af at etablere sig med en mere permanent base i Struer.

Struer: Sound Hub Denmark har nu taget hul tredje runde af SoundTech Accelerator-programmet, som gerne skulle få mindre virksomheder og iværksættere fra hele Europa med gode ideer inden for udvikling af nye produkter inden for lyd og akustik i allerbredeste forstand til at vende blikket mod Struer.

I løbet af det seneste halve års tid med hektisk aktivitet i den tidligere B&O-bygning på Peter Bangsvej, er de fysiske rammer ved at tage form.

Indgangspartiet er både indbydende og lyst. Inde til venstre er der i et stort og åbent kontormiljø sat borde op og trukket kabler til et passende antal nye arbejdspladser.

- Vi fik lige fået bordene sat op, fortalte Rie Kold Pripsø, som står i spidsen for driften af det nye Sound Hub i Struer sammen med Peter Petersen, da hun i går inviterede avisen med på en rundvisning, som blandt andet førte længere ind i labyrinten, hvor iværksætterne fra syv virksomheder fra både Danmark, Holland, Tyskland og en enkelt fra Israel var samlet for at præsentere deres idéer.

Nu følger så et seks måneder langt program, som i bedste fald skal få bare en enkelt eller to af deltagerne i det tredje accelerator-forløb til at etablere sig med en mere permanent base i det nye iværksættermiljø i Struer, hvor den primære fordel for de nye virksomheder vil være et velfungerende netværk og direkte adgang til sparring og udvikling i et tæt samarbejde med de etablerede giganter inden for udvikling af lyd og akustik som B&O og Harman.

Nu får syv nye virksomheder muligheden for at prøve, hvordan det kan fungere i praksis: Tre fra Danmark, Norly & Friends, The ASE IVS og Idun Audio ApS, Ouborg & Gatin BV fra Holland, Hearable Labs og Pianini GmbH i.G. fra Tyskland og Voiceitt fra Israel.

Iværksætterne fra både Danmark, Tyskland, Holland og Israel er her samlet for at præsentere deres idéer som en start på det seks måneder lange forløb i Struer. Frede Stengaard
0/0

Tophistorier

Annonce
Struer For abonnenter

Nu begynder hun for alvor: - Det er et forfærdeligt vigtigt job

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

Tophistorier

112

Taget udbrændte: 80 grise overlevede ildebrand

Kultur For abonnenter

Bent Busk er som sin berygtede taske - altomfavnende

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

Danmark For abonnenter

At være læge, eller ikke at være læge: Stig Gerdes og Styrelsen for Patientsikkerhed mødes i retten

Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Annonce