Annonce
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Anders Hansen blev ansat som butikschef i Tøjeksperten i Lemvig i efteråret. Han havde håbet til det sidste, at Lemvig-afdelingen ville overleve nedskæringen. Arkivfoto: Allan Damgaard
Tøjeksperten i Lemvig er blandt de 20 butikker, som kæden lukker på landsplan. Det er butikschef Anders Hansen meget ærgerlig over: Nu havde vi lige fået godt fat.
Annonce

Lemvig: Tøjeksperten i Lemvig lukker. Butikken er blandt de 20 butikker, som PWT Group - der står bag herretøjskæden Tøjeksperten - har valgt at lukke. Kæden har 84 butikker på landsplan.

- Vi har fået den besked, at vi lukker med udgangen af juni. Senere i dag (fredag, red.) får vi besøg af en fra hovedkontoret, der vil fortælle os, hvordan den sidste måned vil forløbe - blandt andet i forhold til eventuelt et ophørsudsalg, siger Anders Hansen, der blev ansat som butikschef i Tøjeksperten i Lemvig i efteråret.

I mandags lød udmeldingen, at Tøjeksperten samtidig med lukningen af 20 butikker vil afskedige 180 af de 575 medarbejdere. I Lemvig-afdelingen er der fire ansatte - heriblandt en elev.

- Vi er tre, der er opsagt, og så er de forpligtet til at finde et sted, hvor eleven kan fortsætte sin elevtid, siger Anders Hansen.

Han finder det meget ærgerligt, at butikken skal lukke.

- Det er da en træls situation for både os og vores mange trofaste kunder. Der er mange, der har købt tøj her gennem mange år. Jeg havde håbet til det sidste, at vi ville overleve. Jeg synes, vi har fået godt fat. Det var begyndt at gå rigtig godt, men så kom coronakrisen, der betød, at vi var lukket i fire uger. Jeg synes også, at Lemvig ligger godt i forhold til Tøjekspertens andre butikker. Men desværre - vi må lukke, siger Anders Hansen.

Nedskæringen sker som led i en igangværende rekonstruktion, som coronakrisen har været stærkt medvirkende til.

I den forbindelse udtalte PWT Groups administrerende direktør Ole Koch Hansen først på ugen: Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere. Jeg er frygtelig ked af det over for de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce