x
Annonce
112

Tøjforretning udsat for stort indbrud: - Væggene er ryddet

Natten til mandag blev politiet kaldt ud til et stort indbrud i en tøjforretning i Lemvig. Arkivfoto: Morten Stricker.
Min mavefornemmelse sagde, at den var helt gal, siger indehaver af tøjforretning, der natten til mandag blev ramt af indbrud

Lemvig: Det var en ærgerlig Erik Brøgger Jensen, der er indehaver af Brøggers Men's Wear samt Garage i Lemvig, der tidligt mandag morgen mødte ind i sin forretning.

Kort før klokken fire gik alarmen nemlig i de to forretninger.

- Jeg har før oplevet, at der har været indbrud i forretningen, og der har også været falske alarmer tidligere. Men denne gang sagde min mavefornemmelse mig, at den var helt gal, siger Erik Brøgger Jensen om sin reaktion, da han blev ringet op om indbruddet.

Tyvene er kommet ind i forretningen ved at fjerne en cirka 50x50 centimeter stor plade i bunden af indgangsdøren. Derefter har de ifølge politiet fjernet en jernsvelle, der sikrede indgangsdøren.

Der er forsvundet varer af mærkerne Lacoste, Sabego og Woodwood, men Erik Brøgger Jensen havde midt på formiddagen mandag endnu ikke noget overblik over, hvor meget der var forsvundet. Men han tilføjer, at det næsten udelukkende er nye varer, der er forsvundet.

- Væggene er ryddet for tøj, og jeg skal til at finde ud af, hvad der er forsvundet, siger Erik Brøgger Jensen, der undervejs i samtalen også opdagede, at der var forsvundet bukser ved indbruddet.

Indbruddet gør ekstra ondt, da det falder sammen med coronakrisen, der har sendt omsætningen til tælling i mange forretninger.

- Vi bliver jo ikke overrendt af kunder i disse dage, og det kan også være svært at få nye varer hjem fra vores leverandører. Derfor er det ekstra ærgerligt med indbruddet, siger Erik Brøgger Jensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Annonce