Annonce
Erhverv

Holstebro-tømrer kæmper om at blive årets håndværker

Tømrer Jan Frost glæder sig over nomineringen til årets håndværker. Foto: Lars H. Nielsen
Jan Frost fra Holstebro er med i opløbet om at blive årets tømrer. Vinderen findes i starten af april i Cirkusbygningen i København.

Holstebro: Det er godt tre år siden, at tømrer/snedker Jan Frost fra Holstebro valgte at blive selvstændig og etablere sit eget tømrer- og snedkerfirma.

Han havde brugt de seneste 18 år som gulvlægger i et lokalt firma. Han syntes, at det var tiden, at der skulle ske noget nyt.

Noget tyder på, at den 52-årige tømrer har truffet det rigtige valg. Kunderne giver ham fine anmeldelser og vurderinger for hans arbejde.

Det har nu ført til, at han er nomineret til at blive årets håndværker i kategorien for tømrer, der er alene om at drive firmaet.

- Jeg troede, at det var løgn, da jeg hørte om det, siger Jan Frost, der glæder sig over nomineringen.

Vinderen skal findes i starten af april, hvor Cirkusbygningen huser alle kandidaterne i de forskellige kategorier - lige fra årets algebehandler til årets vinduespudser.

- Jeg er selvfølgelig meget stolt over nomineringen. Jeg er så meget vestjyde, at jeg bare synes, at jeg gør mit arbejde, men det er et dejligt skulderklap, siger Jan Frost, der glæder sig til at blive en del festlighederne i Cirkusbygningen.

I sidste ende er det en fagjury, der afgør, hvem af de syv nominerede der vinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce