Annonce
Kultur

Tag os tilbage til 80'erne: Stor tilfredshed med billetsalg

Tøsedrengenesangerinderne Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen bliver en del af den Vi elsker 80'erne-karavane, som gæster Holstebro næste år. Foto: Søren E. Alwan
Musikteatret Holstebro åbnede tirsdag for salget til Open Air-koncerterne næste år.
Annonce

Holstebro: Det var "Love in the First Degree" i 1987 - og kærligheden til netop det hit og gruppe bag, Bananarama, ser ud til at vare ved 32 år senere.

I hvert fald halvanden time inde i billetsalget.

Tirsdag klokken 12 blev billetlugen åbnet forud for næste års Vi elsker 80'erne-fest med førnævnte gruppe, Back to Back, Dorte Michelsen og Maria Bramsen - samt 10-12 kunstnere, der afsløres på et senere tidspunkt.

- I løbet af den første halvanden time har vi solgt 500-600 billetter, siger administrationschef i Musikteatret Holstebro, Lone Abildtrup.

Musikteatret Holstebro har tidligere meldt ud, at man sigter efter at sælge 6000-7000 billetter til fredagskoncerterne. Dagen efter, om lørdagen, spiller Sound of Symphony, hvor Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH genfortolker en række af tidens store musikbidrag. Her går Musikteatret Holstebro efter 5000 solgte billetter.

Det er stadig tidligt - koncerten foregår henholdsvis den 5. og 6. juni næste år - og billetsalget havde kun været undervejs i kort tid, men Lone Abildtrup er tilfreds med, hvad hun har set på det tidspunkt.

- Det ser bare rigtigt fint ud. Billetsalget kører jo derudad, konkluderer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mystiske felter set fra luften

Struer

Magiske koncerter på plænen

Lemvig

Tyv stak af med bådmotor

Annonce