Annonce
Podcast

Tag på tur ud i efteråret med gode fortællinger i ørene

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcast: Efteråret er for alvor over os og inviterer til rusketure i skoven eller et stille øjeblik under et tæppe, mens regnen siler ned. Det giver gode muligheder for at tage hørebøfferne på og høre nogle af de podcasts, som er med i dit abonnement på din lokale avis. 
Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

Det er godt for de danske virksomheder, at du betaler mere i varmeregning, og at det er blevet rigtig dyrt at fylde bilen op. Hør hvorfor her i "Erhvervsklubben", hvor du som altid bliver klædt  på til at tale med om de vigtigste erhvervshistorier. Vært Anne-Marie Lindholm har som sædvanligt tre vidende gæster i studiet. Hør dem her.

2 "Podcasten Danmark"

Vi ser på den historisk brede landbrugsaftale, som blev landet i denne uge, men podcasten handler ikke om landbrug. Den handler derimod om hvem, der kan se sig selv som vinder - og hvem der er tabere, efter støvet har lagt sig.
Hør politisk reporter og analytiker Kasper Løvkvist give sit bud på, om der er grund til at smile eller ej på det efterfølgende obligatoriske pressebillede.  Du finder podcasten her.

3 "Danmark fortæller"

Nanna på 35 er en af de personer, som bliver mindet i artiklen "Til minde om". Få den og mange andre læst op i "Danmark fortæller".

I "Danmark fortæller" læser vi som noget nyt ofte artikler op under overskriften "Til minde om". Det er artikler, som mindes folk, der ikke er her mere. Og jeg læser dem op, fordi jeg synes, at de fortjener det. De velskrevne artikler fortjener det, men især de mennesker som bliver mindet. Senest har jeg læst artikler op om Nanna og Nicki, som både døde i en alder af 35 år og efterlader sig store familier. Du kan høre dem her.

4 "Kvinde kend din historie"

Historikeren Gry Jexen står bag podcasten "Kvinde kend din historie".

Podcasten skriver kvinderne ind i historien ved at sætte fokus på kvinder, som har haft en betydning for historien, men som er overset. Historier Gry Jexen har hver gang en gæst med i podcasten og de åbner op for fantastiske historier om store kvinder som for eksempel Kate Buch og Coco Chanel.
Måske du har hørt om bogen "Kvinde kend din historie", som Gry Jexen har skrevet. Men podcasten kom før bogen, og af den bliver man også både  klogere og får gode historier på en gang. Og så er den nomineret til at vinde innovationsprisen ved den danske prisuddeling Prix Audio, som hvert år uddeler priser inden for lyd. Derfor anbefaler jeg den.

Lemvig

Tag kandidattesten her

Kultur For abonnenter

Museet kan godt blive hvor det: Bjergbanen skal køre gennem den nye museums-bygning

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik her

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Lemvig

Orla Østerby er væk - men det tyder alligevel godt for de konservative

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Lemvig

Analyse: Socialdemokraterne mangler stemmeslugerne, og hvem er det så, der skal tage pladserne i byrådet

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Lemvig

Nu har kunderne noget at snakke om i dag: Købmandens vælgermøde blev en succes

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Lemvig

Hvordan kan det lade sig gøre, at Venstre fik klart flertal i byrådet, når partiet fik under halvdelen af stemmerne

Navne For abonnenter

Landmandssønnen fra Borbjerg brugte 110.000 kroner på at blive uddannet butler: - Det er jo bare et ganske normalt arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Lemvig

Nu stiger smitten i Lemvig Kommune - syv tilfælde samme dag

Lemvig For abonnenter

Beboer på Borumvej vil have cykelstien flyttet tilbage: Der er flere fordele ved cykelsti på nordsiden ad Fabjergvej

Lemvig

Ny kandidat: Det er aldrig godt, der er et parti med suverænt flertal