Annonce
Navne

Tak til Kurt, der lyste så flot og klart

Mindeord: Formand Eskild Højgaard, Drosselvej, Thyholm, skriver på vegne af bestyrelsen for Foreningen Norden, Struer, følgende mindeord over Kurt Peter Pedersen;

Kurt Peter Pedersen.  Født 5. oktober 1942. Død 22. juli 2020. Bisættelse 29. juli.

Et fyrtårn er blevet slukket. Vi kommer til at savne dets lys.

Annonce

Kurt var levende, aktiv, vidende og initiativrig. I årevis satte han sit præg på Struers kultur- og samfundsliv. Årvågen, spørgende, kommenterende og med et stort overblik. Altid i gang. Altid givende.

En drivkraft er gået i stå – en uforlignelig aktiv drivkraft. Bestyrelsen i Foreningen NORDEN i Struer har fået indskrænket sine handlemuligheder og idémængde. Kurt ville, der skulle ske noget og gik forrest. Aktiviteterne sprudlede fra ham. Efter tanken fulgte handlingen. Og der skulle være lige muligheder for alle. Alt skulle gå retfærdigt og ordentligt til. Ellers bankede Kurt i bordet.

Kurt sad forrest i bussen. Han havde jo selv været med til at tilrettelægge rejser og udflugter. Ofte havde han selv fået idéerne. Jo, dér sad Kurt med sine papirer og sit gode humør. Han havde altid sange parat og strøede om sig med viden om lokaliteter og landskaber og gjorde besøgsmålene spændende. Alt blev krydret med gode anekdoter, humør og begejstring. Han var en fabelagtig rejseleder, for han havde styr på alt det praktiske og magtede samtidig at være opmærksom på de rejsende. Vi andre sad bag ved i bussen, og med Kurt forrest havde vi det godt.

Kurt var en god mand. Han var god for Tove og sine andre nærmeste, men han var også god for Foreningen Norden, Struer, for bestyrelsen og for deltagerne i rejser og ved utalligt mange andre arrangementer. Kurt var god for Norden.

Tak til Kurt fra os alle. Han lyste flot og klart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Hun har altid stået på ofrenes side

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce