Annonce
Debat

Tak til Kvickly for at give en hånd til den bedste handelsby i Vestjylland

Arkivfoto: Morten Stricker

Læserbrev: Specialbutikkerne er hårdt ramt i Holstebro på grund af corona. Derfor er det flot, at Coop Kvickly Holstebro vil støtte med den ekstra omsætning i nonfood med forhåbningen om cirka 100.000 kroner til handelsstandsforeningen og med en dialog om, hvordan pengene kan hjælpe med at markedsføre Holstebro som den bedste handelsby i Vestjylland.

Jeg ønsker masser af glade kunder tilbage til Holstebro med et varieret forretningsmiljø og ikke triste og lukkede butikker.

Det har været så trist at se alle de mange butikker lukket, men jeg har også set på Facebook, hvor der er mange dygtige specialbutikker i Holstebro, især tøj, der har haft stor glæde af, at sælge varer til hele Danmark.

God gået, fordi vi ved at medier har stor magt i dag.


Det er flot, at Coop Kvickly Holstebro vil støtte med den ekstra omsætning i nonfood med forhåbningen om cirka 100.000 kroner til handelsstandsforeningen.


Det har jo vist sig, hvis alle i handelsstandsforeningen står sammen, rykker det mange kunder fra oplandet, også turister, til byen. Jeg håber, at pengene kommer hele byen til glæde.

Jeg er også stolt af at bo i en by, som har super flotte sæson-aktiviteter især til jul, påske og sommer, som handelsstandsforeningen står for.

Coop er et medlemsejet andelsvirksomhed. Derfor er det flot, at Coop og Kvickly har taget dette initiativ.

En hilsen til personalet i Kvickly Holstebro, som passer på os som kunder med sprit og afstand.

Håber at alle butikker får lov til at lukke op marts-april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce