Annonce
Lemvig

Tante Andantes store sponsordag

Man kan f.eks støtte huset ved at købe en køretur i kæmpekrabben.
Sidste år blev der kørt 96.000 kroner ind til Tante Andantes Hus. I år satser man også på stor økonomisk hjælp
Annonce

Lemvig: Det årlige sponsorarrangement til fordel for Tante Andantes Hus ligger i forlængelse af indvielsen af kunstværket Iris på Torvet den 12. september.

Formålet med denne dag er at indsamle penge til at støtte driften af Tante Andantes Hus. Denne dag er en meget vigtig brik i det økonomiske puslespil omkring huset. Igen i år vil der blive stillet skarpt på opbakning fra både private og erhvervslivet i lokalområdet. Sidste år nåede man resultatet på 96.000 kr.

Ud over sponsorløbet vil der være børnekoncert med Tante Andante Band Lemvig, samt salg af mad og drikke, popcorn, lotteri m.m. Gevinsterne er hovedsageligt sponsoreret af byens butikker.

- Huset var desværre været lukket i sommerferien på grund af coronavirus, så vi vil nyde denne sponsordag, som jo er under åben himmel og med masser af plads i Ågade, foran huset på Vestjysk banks torv og på parkeringspladsen, siger Elin Knudsen, Tante Andante

Annonce

Ny skulptur indvies samme dag

Det hele foregår lørdag den 12. september kl. 12.30-15.00. Det er samme dag, hvor det nye kunstværk og vandskulpturen Iris bliver indviet på Torvet i Lemvig. Lige efter indvielsen sætter man gang i børnekoncert med Tante Andante Band Lemvig og sponsordag.

Selve sponsorløbet afholdes fra 13.00-14.00 fra Tante Andantes Hus i Ågade, forbi Iris, Lemvig Kirke og tilbage igen. Det er en ca. 300 m lang rute, så alle kan være med.

Børn og voksne kan få tilsendt en sponsorseddel, hvor man selv aftaler private sponsorater hos f.eks. familie og venner. Det kan være naboen vil støtte med 5 eller 25 kr. pr. omgang hvis man f.eks. køre ruten i sæbekassebil på løbehjul eller bare gå-ben. Der vil også være alle mulige sjove køretøjer – bl.a en kæmpe Krabbe og en bamsestol man kan få købe en tur i, hvis man mangler køretøj.

Sponsorsedlerne kan man få ved at ringe til Tante Andantes Hus eller finde den på  hjemmesiden www.tanteandante-lemvig.dk

Overskuddet går ubeskåret til aktiviteterne i og omkring det musiske ”børne-legehus”, hvor mange børn (og deres voksne) får sig nogle fantastiske oplevelser med sang, leg, kreativitet og hyggeligt samvær i det skønne og meget utraditionelle hus.

- Tante Andantes Hus er hvert år med til at trække børnefamilier her til Lemvig som turister, så det er vigtigt, at vi står sammen om at få økonomien til at fungere i huset, påpeger Tante Andante, og derfor glæder hun sig til igen i år at møde mange – børn og voksne – til sponsordagen.

Hvis man vil deltage i sponsorløbet kan man henvende sig til Tante Andante, 20162411 eller bare møde op på dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce