Annonce
Digitalt

Test: BOOMit kan spille en hver havefest op

BOOMit fra SACKit er med sin kraftige bas og lydstyrke samt et taknemmeligt batteri en oplagt gæst til havefesten. Pr-foto
BOOMit fra danske SACKit melder sig i kategorien af bluetooth-højtalere, der kan spille en festivallejr eller havefest op i den danske sommer
Annonce

Selvom Roskilde Festival og de andre danske festivaler med lejrliv og fester desværre er aflyst i år, er der masser af højtaler-producenter, som byder sig til med mobile bluetooth-højtalere, der kan spille en festival-lejr, en havefest eller bare en stue op.

Blandt de mange kandidater er BOOMit fra danske SACKit, og deres højtaler formår at skille sig ud med en attraktiv pris uden at gå for meget på kompromis med funktionaliteter – herunder lyden.

Annonce

Let og lækker

BOOMit ligner mest af alt en forstærker til fx en el-guitar, med knapper på fronten til volume, treble og bas. Der er en diode, der viser, om man har valgt bluetooth eller AUX, og en knap til at skifte imellem de to input. En diode ved siden af advarer, hvis du er ved at løbe tør for strøm. BOOMit lades via den tilhørende adapter og holder strøm i seks timer. Der er en USB-A-udgang på bagsiden, så det fx er muligt at lade mobilen, der streamer musikken.

Der er sikkert mange festivallejre, som ville have haft glæde af BOOMit, hvis ikke det var for alle aflysningerne i år. Tager man højtaleren med næste sommer, skal man huske på, at den ikke tåler vand. Pr-foto

Designet er pænt og minimalistisk; der er ikke noget på BOOMit, som ikke har en funktion, eller som larmer unødigt.

Annonce

Hold på hat og solbriller

BOOMit vejer kun 4,8 kg. Og måler 26,8x19x36 cm, og er dermed blandt de letteste og mest kompakte ”festival-højtalere”, jeg har testet. Derfor blev jeg overrasket, positivt, over lyden. Den kan spille højt, klart og med en imponerende dybde i bassen. Det er ikke ofte, at bluetooth-højtalere har treble- og bas-drejeknapper, men det giver rigtig god mening at have det på BOOMit, så du hurtigt kan tilpasse indstillingerne til den musik, du hører.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Prisen er BOOMit’s største force, for selvom den vejledende pris er 1699 kr., har jeg under min test set højtaleren på tilbud til ca. 1000 kr. flere steder. Kan du samle en BOOMit op i det prisleje, får du rigtig meget lyd for pengene – bærbar lyd vel og mærke. Det er dog værd at notere her, at BOOMit i modsætning til fx Hyperboom, som jeg tidligere har testet, ikke er vandtæt. Den er ikke engang vandafvisende, så den er altså noget mere sart end konkurrenterne, hvilket sammen med en kortere batteritid kan forklare den skarpe pris.

Pris og tilgængelighed: BOOMit kan købes i fysiske butikker og online. Vejledende pris er 1699 kr., men den er set til ca. 1000 kr. i forbindelse med testen her.


Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce