Annonce
Digitalt

Test: Det nye Stealth 600-headset fra Turtle Beach er stift, men det er prisen ikke

Stealth 600 er et meget populært gaming-headset, for det virker bare, og man får meget for pengene. Nu er der kommet en opdateret version 2, eller generation 2, som også fungerer til de kommende konsoller fra henholdsvis Xbox og PlayStation. Pr-foto
Det populære Stealth 600 fra Turtle Beach er nu ude i en opdateret version, eller generation 2, med både styrker og svagheder
Annonce

Turtle Beach er velbevandret udi headsets, og vi har gennem tiden testet mange af deres gaming-headsets til forskellige platforme. Topniveauet er skyhøjt med Elite Pro 2 og også Atlas Aero, som to af de bedre, vi har prøvet - men de også har markeret sig med en stribe prisbillige alternativer, som Recon 70 og Recon Spark.

Nu er der landet et headset i sidstnævnte kategori, men denne gang trådløst. Vi ser nærmere på Stealh 600 Gen 2, der er et trådløst headset til Xbox og Playstation – også de kommende Xbox Series X|S- og PlayStation 5-konsoller.

Annonce

Stift men funktionelt

Det første jeg bemærker ved Stealth 600-headsettet er, hvor stift det er. Jeg har testet udgaven til Xbox One, og den kommer i sort plastik med ”Xbox-grønne” detaljer. Mikrofonen er også meget lidt fleksibel, og kan gemmes i den venstre høretelefon. Høretelefonernes puder er udført i et meshlignende materiale, der ikke er næs så komfortabelt som fx den kunstlæderbeklædte memoryfoam, man ser i fx Atlas Aero. Det er dog den meget stive hovedbøjle, jeg bider mærke i. Den kan give sig en smule, men ikke meget, og efter jeg forsigtigt har strukket den så meget, jeg tør, passer det nogenlunde til mit hoved.

Stealth 600 Gen 2 fungerer rigtig godt, og man får meget for pengene - men bøjlen er meget stiv og ufleksibel, og det skal strækkes en del, før det sidder behageligt, hvis man som undertegnede har et stort hoved. Pr-foto

Jeg har et stort hoved, og Stealth 600-headsettet sidder meget tæt på det. Det sidder faktisk for stramt, indtil jeg laver ovenstående øvelse med at strække det. Når det er gjort, sidder det bedre, men jeg er ikke et sekund i tvivl om,, at jeg har headsettet på, og det er ikke et headset, jeg vil spille med i mange timer. Et par timers spil kan godt gå. Hvis man har et normalt størrelse hoved eller et mindre hoved, er problemet nok mindre.

Når headsettet er på, er det let at forbinde til Xbox-konsollen. Det fungerer som med controllerne og kræver ingen yderligere opsætning. Du kan styre lydstyrke og mikrofonstyrke direkte på headsettet, og mikrofonen slukker helt, når den klappes væk. Der er også en knap, der veksler mellem tire forskellige forstærker-indstillinger.

Annonce

Klar og detaljeret

Lyden i Stealth 600 Gen 2 er klar og detaljeret, men jeg kunne godt tåle lidt mere bas. Både i musikken i menuerne i FIFA 21, og når der er eksplosioner i Call of Duty. Det er fint, at der er fire forskellige lydskemaer at vælge imellem direkte på headsettet – men default virker til at være dét, der giver den mest naturtro lyd.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Stealth 600 Gen fra Turtle Beach er til prisen et rigtig godt headset, der er nemt at slutte til og bruge. Det er værd at prøve det, før man køber, for den meget stive hovedbøjle kan være et problem, hvis man – som mig – har et større end gennemsnittet hoved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce